Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen Limone sul Garda

Limone sul Garda is een heerlijke, populaire vakantiebestemming. Sinds eind jaren ’40 is er een weg aangelegd naar dit dorpje dat het verbond met andere dorpen. Eerder was het dorpje nauwelijks bereikbaar. Hierdoor maak je op vakantie in Limone sul Garda echt kennis met authentiek Italië. Door het pittoreske centrum, oude huizen, smalle straatjes en de haven kun je urenlang wandelen om de Italiaanse cultuur in je op te nemen. Maar als je daar bent, waar overnacht je dan? Wij kunnen je dit zeker dit aanraden: een camping in Limone sul Garda.

Kamperen in Limone sul Garda? Doen!

Is kamperen helemaal jouw ding? Bezoek dan zeker één van de campings in Limone sul Garda. Kamperen in Limone sul Garda geeft je het gevoel helemaal op te gaan in de natuur en cultuur van de omgeving. De campings beschikken over genoeg schaduwrijke staanplaatsen voor je tent, caravan of camper. Sanitaire voorzieningen vind je zeer schoon op de campings in Limone sul Garda. Dus dat kan je niet meer tegen te houden om te gaan kamperen in de Limone sul Garda.

Als je gaat kamperen in Limone sul Garda heb je alle vrijheid die je je maar kunt voorstellen. Wil je in een tent slapen of in een luxe accommodatie? Wil je overdag lekker op camping blijven of maak je een uitstapje naar steden als Venetië of Verona? Er is genoeg te doen als je gaat kamperen in Limone sul Garda en het is een echte aanrader!

Kamperen is nog nooit zó leuk geweest. Ontdek het zelf!

Gardameer.nl