Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen Manerba del Garda

Aan de westkant van het Gardameer zijn tal van campings te vinden. Zo ook in en vlakbij het altijd gezellige Manerba del Garda. Maar waar kun je nou het beste kamperen in Manerba del Garda? Wij geven je graag wat tips!

Waar kamperen in Manerba del Garda?

Rolli

Aan de prachtige baai van Manerba del Garda, verscholen tussen het groen en op slechts 500 meter van het Gardameer ligt de gemoedelijke familiecamping Rolli. Kamperen op Rolli betekent genieten van rust en ruimte. De camping kent geen luxe, maar wel op en top Italiaanse gastvrijheid! Centraal op Camping Rolli ligt het zwembad met apart kinderbad. Op slechts 500 meter afstand van de camping bevindt zich het strand. En daar vindt je de gezellige restaurantjes en pizzeria’s aan het water, waar je kan genieten van Italiaanse specialiteiten.

Sanghen

Vakantiepark Sanghen is een gezellig vakantiepark uitgestrekt over 60.000 m² mediterraan groen. Het park is opgedeeld in een gedeelte met diverse vakantiewoningen en een (separaat) gedeelte campingterrein. Ideaal aan dit vakantiepark is het scala aan ontspanningsmogelijkheden voor de hele familie. Zo beschikt Vakantiepark Sanghen over maar liefst 3 zwembaden. En vanwege het campingterrein is dit vakantiepark een ideale plek voor echte kampeerders. De kampeerplaatsen hebben een afmeting van 50 à 70 m2. Dus of je nou met je tentje, vouwwagen, camper of caravan gaat kamperen, op Sanghen kan het allemaal!

Kamperen manerba del garda

Benieuwd waar je nog meer kunt kamperen in Manerba del Garda? Ga dan naar onze bestemmingspagina!

Gardameer.nl