Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen Moniga del Garda

Deze zomer kamperen? Ga dan naar Moniga del Garda! Deze populaire bestemming aan de westkant van het Gardameer heeft alles voor de ultieme kampeervakantie. Van mooie campings en een prachtige omgeving tot aan gezellige restaurants en barretjes!

Kamperen in Moniga del Garda? Doen!

Is kamperen helemaal jouw ding? Dan ben je in Moniga del Garda aan het goede adres. De meeste campings bieden kampeerplaatsen aan die een mooi uitzicht hebben op het Gardameer. En zeg nou zelf, wat is er fijner dan wakker worden met een heerlijke Italiaanse Espresso én een prachtig uitzicht?

De kampeerplaatsen zijn vaak ruim, bieden privacy, worden beschut door olijfbomen en het sanitairgebouw en het meer zijn vaak op een steenworp afstand. En dan is er natuurlijk nog de gezelligheid van de camping. Spelletjes spelen voor de tent, kletsen tijdens het afwassen met andere campinggasten of heerlijk dansen tijdens de muziekavond. Kamperen in Moniga del Garda bezorgd je het ultieme kampeergevoel!

San Michele

Een van de campings waar je kunt kamperen in Moniga del Garda is San Michele. Deze camping bevindt zich op een toplocatie, namelijk direct aan het meer. De camping wordt gerund door Alberto en Giulia, die je met open armen ontvangen. Vervolgens kun je je tent opzetten of je caravan neerzetten en dan rest er nog maar één ding: genieten. Voor een gezellige en ontspannen vakantie vol pret en plezier moet je hier zijn!

Benieuwd welke campings er allemaal nog meer zijn in Moniga del Garda? Klik dan hier voor een overzicht!

kamperen moniga del garda

Gardameer.nl