Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen Peschiera del Garda

Kamperen? Dat kan in Peschiera del Garda! Hier vind je genoeg leuke campings waar je met je eigen tent of caravan naartoe kunt gaan voor jouw ideale kampeervakantie.

Kamperen Peschiera del Garda: Ga naar Butterfly!

Camping Butterfly is gelegen in een mooie, groene en rustige omgeving, grenzend aan het Gardameer en het centrum van Peschiera del Garda. Een ideale uitvalsbasis voor de nodige uitstapjes naar andere dorpen, steden en pretparken.

De camping is kleinschalig en comfortabel. Alle benodigde faciliteiten zijn hier aanwezig. Van een ruim zwembad met apart kinderbad, sanitair, speelplaatsen en wasmachines tot heerlijke verwennerijen in restaurant ‘Basilico’. Direct om de hoek van de camping ligt het Gardameer, waar je diverse watersporten kunt beoefenen. Het historische centrum van Peschiera ligt op loopafstand van de camping. Vanuit de haven kun je met de boot diverse malen per dag naar iedere uithoek van het Gardameer.

Vanuit Peschiera zijn er pendeldiensten naar waterpretpark Caneva World en attractiepark Gardaland. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan een van de steden in de omgeving zoals Bardolino (15 km), Sirmione (12 km), Verona (30 km), Mantova (55 km) of Venetië (140 km).

De staplaatsen op Butterfly zijn met een oppervlakte van 70 à 80 m2 ruim en geschikt voor een caravan, camper of grote tent. Elektriciteit is aanwezig (6 Amp) en ook is er ruimte om de auto te parkeren.

kamperen peschiera del garda

Gardameer.nl