Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen Salò

Genoeg hotels in Salò, maar kamperen wordt een beetje lastig, aangezien je hier geen campings vindt. Gelukkig vind je die wel in de dichtbij gelegen dorpen. Een daarvan is San Felice del Benaco. Een van de campings die je daar vindt is camping Fornella.

Kamperen Salò: Camping Fornella

Camping Fornelle is een rustig gelegen camping, verscholen tussen de wijngaarden en direct aan het Gardameer. Het prachtige uitzicht op het meer, in de verte de bergen en de Italiaanse sferen maken dit tot een top camping. Het is genieten voor jong en oud. Grote en kleine families, stellen en ouderen: iedereen is welkom bij deze camping.

En wil je nou kamperen, maar heb je geen zin in om alles mee te zeulen? Kies dan voor de bungalowtent. Iets meer luxe dan je eigen tent, maar wél het echte kampeergevoel.

De bungalowtent

De bungalowtenten op Fornella zijn geschikt voor zes personen. Je vindt er een keukenblok met koelkast, twee slaapgedeeltes waarvan één met een tweepersoonsbed en één met drie eenpersoonsbedden (voor de zesde persoon is er plek in de voortent). Daarnaast is er een zithoek, een kinderhoekje en een terras waar je op de heerlijke ligstoelen kunt relaxen. De bungalowtent is eenvoudig, maar prima voor kampeerders die net een beetje extra luxe willen.

kamperen salò

Gardameer.nl