Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen San Felice del Benaco

Kamperen kan in San Felice del Benaco! Dit rustige dorpje heeft tal van campings die vrijwel allemaal staplaatsen bieden. Ideaal voor een ontspannen kampeervakantie. Maar waar kun je nou het beste naartoe? Wij lichten graag een geschikte camping voor je uit!

Kamperen San Felice del Benaco: Waar?

Wil je het echte kampeergevoel, maar wel een beetje luxe? Dan is de bungalowtent de perfecte accommodatie voor jouw kampeervakantie. Een van de campings die deze accommodatie tot haar beschikking heeft is Camping Eden.

Camping Eden is gelegen aan de westoever van het Gardameer aan de prachtige baai van Salò. Het is een gezellige familiecamping met een gastvrije sfeer. Het beschikt over twee ruime zwembaden en een apart kinderbad met een miniglijbaan. Naast de zwembaden kan je natuurlijk ook genieten van het Gardameer. Iets buiten de camping vind je een (kiezel)strandje met een zwemsteiger en een zonneweide.

kamperen san felice del benaco

De bungalowtent is geschikt voor zes personen en beschikt over twee slaapruimtes en een terras met tuinmeubilair. De vele olijfbomen zorgen voor schaduwrijke plaatsen zodat je ook tijdens de warmste uurtjes heerlijk van het buitenleven op de camping kunt genieten.

Nieuwsgierig geworden naar Camping Eden? Neem dan vooral een kijkje op onze bestemmingspagina, hier vind je nog veel meer informatie over de accommodatie en kun je direct naar de aanbieder.

Gardameer.nl