Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Klimaat aan het Gardameer

Het Gardameer is een waanzinnige bestemming voor een memorabele vakantie. De Italiaanse sferen zijn zichtbaar en voelbaar bij het Gardameer. Vooral het klimaat aan het Gardameer is heel voelbaar. Het zonnetje schijnt in de zomer volop waardoor je van de echte Italiaanse warmte kan genieten. Het hele jaar heeft pieken en dalen, maar de zomer is toch het populairst onder de toerist.

Klimaat aan het Gardameer, wanneer moet je gaan?

Het Gardameer is zo groot, dat het klimaat aan het Gardameer ongeveer gelijk is aan het kust van Italië of Frankrijk. In het voorjaar, vanaf april of mei, wordt het klimaat aan het Gardameer lekker voor vakanties. Natuurlijk kunnen er ook koude, gure dagen tussen zitten, maar vanaf het voorjaar begint het zonnetje weer te schijnen en wordt de warmte voelbaar.

Het hoogseizoen, juni, juli en augustus is helemaal populair, want dan wordt het bekende Italiaanse klimaat voelbaar. Dit is ook het moment dat het water uit het Gardameer heerlijk is om in te zwemmen en watersporten uit te oefenen.

Dus tijd voor een welverdiende vakantie in een heerlijk klimaat!

Gardameer.nl