Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safaritent huren Gardameer

Net even anders kamperen, dat is glamping, oftewel: glamorous kamperen. Daarvoor hoef je niet naar de andere kant van de wereld, want dat kan ook aan het Gardameer in Italië! Een safaritent huren aan het Gardameer wordt steeds meer gedaan en er is steeds meer vraag naar. De campings innoveren en de luxe accommodaties nemen toe. De safaritent is daar één van!

Net even anders: een safaritent huren aan het Gardameer

Het is net of je op ontdekking bent in de jungle. Overnachten in een safaritent aan het Gardameer is een geweldige ervaring voor jong en oud. Kamperen in een grote, luxe tent in donkergroene kleuren. Het lijkt net of in je Afrika op de safari staat. Maar op het Gardameer kun je ook overnachten in een safaritent, onder andere bij camping Weekend. Waar je uitkijkt op het prachtige Gardameer en de prachtige Italiaanse bergen in de verte.

Gardameer.nl