Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Stacaravan huren aan het Gardameer

Tegenwoordig kun je eenvoudig een stacaravan huren aan het Gardameer. De meeste campings bezitten deze luxe accommodaties, die door verschillende touroperators worden aangeboden. Maar wat zijn nou de voordelen van een stacaravan?

Een stacaravan huren aan het Gardameer: waarom?

De vakantie begint vaak al bij het inpakken; wat neem je allemaal mee en vooral wat móét allemaal mee? Het grootste voordeel van een stacaravan huren is toch wel dat je niet zo veel mee hoeft te nemen. De meeste stacaravans zijn namelijk voorzien van de hoognodige spullen als keukengerei, schoonmaakspullen en beddengoed. Dus streep die maar van je lijstje af!

Een ander voordeel is dat je in een stacaravan vrijwel alles bij de hand hebt. Zo zijn alle stacaravans voorzien van een keuken en eigen sanitair. Hoef je dus niet constant naar het sanitairgebouw te lopen voor een plas of voor de afwas. Daarnaast is een pluspunt dat je bij slecht weer lekker in de stacaravan kunt doorbrengen en bij warm weer kun je in de luxere varianten de airco aanzetten.

Wil je nog meer informatie over de stacaravan? Kijk dan op onze accommodatiepagina!

Gardameer.nl