Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Stacaravan huren in Desenzano

Een stacaravan huren in Desenzano

Als je op vakantie gaat naar Desenzano, kies er dan voor om een stacaravan te huren. Op die manier heb je nog steeds het ultieme kampeergevoel, maar dan met iets meer comfort en luxe. Het grote voordeel van een stacaravan is dat alles al voor jou is ingericht, zodat je gelijk bij aankomst al kunt genieten van de vakantie. De stacaravan heeft de beschikking over een badkamer, met eigen douche, toilet en wastafel. Bovendien zit er een compleet uitgeruste keuken. En dat is nog niet alles! Buiten staat er een mooie veranda met tuinset op je te wachten. De luxe stacaravans hebben zelfs een airco erbij!

Waarom een camping in Desenzano?

Er zijn verschillende campings die stacaravans aanbieden. Eén daarvan is camping San Francesco, gelegen aan de zuidkant van het Gardameer. Deze camping heeft alles wat je nodig hebt om een geweldige vakantie te hebben. Voor de sportievelingen is er ook genoeg te doen. Je kan gaan onder andere gaan voetballen, basketballen, zeilen en kanoën. Voor de kinderen is er een gevarieerd animatieprogramma, zodat ze zich de hele dag niet hoeven te vervelen. Natuurlijk is er ook een zwembad aanwezig, waar je verkoeling kan zoeken.

Vanaf de camping kan je makkelijk het plaatsje Desenzano bezoeken. Kies je voor een heerlijk diner bij één van de restaurantjes, of wil je liever over de wekelijkse markt flaneren? Het kan allemaal.

Kortom, een stacaravan huren in Desenzano is perfect! Zo combineer je het campinggevoel met de levendigheid van het stadje. Wat wil je nog meer?

Gardameer.nl