Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tent aan het Gardameer

Heerlijk, dromen over de zomer en de invulling van de vakantie! Het Gardameer is een heerlijke plaats om te bezoeken en om op de camping te staan. En wat is er in de zomer fijner dan kamperen in een tent aan het Gardameer?

Droom maar eens meer, in de ochtend wordt je langzaam wakker in alle rust. Daarna rits je je tent aan het Gardameer open en als je ogen wijd opendoet, kijk je uit over een prachtig meer met een uitzonderlijk uitzicht. Het wakker worden voor de tent is al helemaal genieten. Een kopje koffie erbij terwijl je uitkijkt over het meer en langzaam wakker wordt. Er is genoeg te doen rondom het Gardameer om je de hele dag te vermaken en waar je tussendoor snel even terug kan komen naar je tent. Een dagje bij je tent is ook zeer aan te raden, genieten van de mensen om je heen, spelende kinderen en vriendelijke mensen. Ondertussen lig je lekker in de Italiaanse warmte te genieten.

Avonden in een tent aan het Gardameer

En aan het einde van middag, wanneer etenstijd is aangebroken, dan begint het fijnste van een vakantie met een tent aan het Gardameer. Familiegeluiden, lachende vrienden en tinkelende glazen klinken de hele avond door. Pak je kookgerei erbij en met een groep vrienden of familie heb je alle ruimte om voor je tent te kokkerellen en gezamenlijk te eten.

Een tent geeft toch het ultieme kampeergevoel. Als de avond valt en je kan genieten van spelletjes, lekkere hapjes en drankjes, maar bovenal de Italiaanse zwoele zomeravonden. Het echte genieten begint hier, voor je tent aan het Gardameer!

Gardameer.nl