Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tent Gardameer

Heerlijk, dromen over de zomer en de invulling van de vakantie! Het Gardameer is een heerlijke plaats om te bezoeken en om op de camping te staan. En wat is er in de zomer fijner dan het traditionele gevoel van het kamperen in een tent aan het Gardameer?

Droom maar eens meer, in de ochtend wordt je langzaam wakker van de campingeluiden. Gasten die rustig naar het sanitair wandelen en ontbijttafels die worden gedekt. Daarna rits je je tent aan het Gardameer open en als je ogen wijd opendoet, heb je een prachtig uitzicht over een prachtig meer en de bergen. Het wakker worden voor de tent is al helemaal genieten. Je gaspitje aan voor een lekker kopje koffie, terwijl je uitkijkt over het meer en langzaam wakker wordt. Er is genoeg te doen rondom het Gardameer om je de hele dag te vermaken en waar je tussendoor snel even terug kan komen naar je tent. Een dagje bij je tent is ook zeer aan te raden, genieten van de mensen om je heen, spelende kinderen en vriendelijke mensen. Ondertussen lig je lekker in de Italiaanse warmte te genieten.

Avonden in een tent aan het Gardameer

De zwoele zomeravonden kenmerken het echte kamperen aan het Gardameer. Je zit heerlijk voor je tent te genieten van de familiegeluiden, lachende vrienden en tinkelende glazen die de hele avond klinken doorklinken. Op je gaspitje maak je de lekkerste gerechten en waar je oprecht kan genieten van het buiten koken en het buitenleven.

Een tent geeft toch het ultieme kampeergevoel. Als de avond valt en je kan genieten van spelletjes, lekkere hapjes en drankjes, maar bovenal de Italiaanse zwoele zomeravonden. Het echte genieten begint hier, voor je tent aan het Gardameer!

Gardameer.nl