Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie aan het Gardameer

Een heerlijke plek en omgeving voor een welverdiende rustperiode: vakantie aan het Gardameer! Geniet van de mooie omgeving en de rust dat het meer uitstraalt. Een vakantie aan het Gardameer is nooit saai, het meer biedt veel activiteiten en bezienswaardigheden!

Vakantie aan het Gardameer betekent natuurlijk niet dat je de hele vakantie aan het meer zit. Nee, er is genoeg te doen. Bezoek eens de leuke plaatsjes rondom het meer en geniet van een echt Italiaans ijsje. Wil je er verder op uit trekken? Wat dacht je van een bezoek aan Verona? Of aan Venetië?

Vakantie aan het Gardameer, wanneer?

Weet je niet goed in welke periode je op vakantie kan gaan naar het Gardameer? Het seizoen voor een vakantie is erg breed, vanaf mei tot en met september ligt het meer er het beste bij. Dat is de beste tijd voor een vakantie aan het Gardameer. De zon schijnt dan volop en vult de omgeving met de heerlijke Italiaanse warmte. Gecombineerd met het lekkere eten, de zachte wijnen, is een vakantie aan het Gardameer genieten geblazen!

Een vakantie aan het Gardameer is een veelzijdige vakantie waar je kan genieten van andere culturen, andere mensen, prachtig weer en lekker eten. Waar wacht je nog op?

Gardameer.nl