Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie Bardolino

Bardolino, het plaatsje aan de Riviera degli Olivi. Een plaatsje dat ontzettend geliefd is onder de toeristen vanwege de karakteristieke winkeltjes. De gezellige terrasjes en restaurantjes op het plein van de Piazza Matteotti zijn de ontmoetingsplek voor de lokale inwoners. Het Italiaanse uitgaansleven gaat hier van start. Er is veel te beleven op een vakantie in Bardolino.

Vakantie Bardolino, voor wie?

Bardolino is een plaatsje voor jong en oud. Een vakantie in Bardolino heeft veel mogelijkheden voor jong en oud. Families met gezinnen wandelen over de boulevard de Passeggiata Lungolago langs het meer. De jongeren vermaken zich op het plein van Piazza Matteotti en bevinden zich op vakantie in Bardolino graag op de terrasjes. Er kan tot laat in de avond gewinkeld worden.

Maar niet alleen voor families is Bardolino een leuke vakantiebestemming. Ook ouderen vermaken zich prima in deze stad die bekend staat om de wijn. Voor de echte liefhebbers van wijn zijn er leuke activiteiten op vakantie in deze historische plaats. Bijvoorbeeld de Strada del Vino, een grote wijnroute die langs meer dan 60 wijngaarden en wijnkelders gaat.

Kortom, een vakantie in Bardolino is voor jong en oud een echte aanrader. Er zijn meer campings in de buurt van Bardolino om tijdens een heerlijke vakantie te overnachten. Bekijk bijvoorbeeld campings Cisano de Vito of Residence Ca’Bottrigo.

Gardameer.nl