Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie Brenzone

Een vakantie in Brenzone kunnen wij aanraden! Het gebied bestaat uit veel kleine dorpjes waar je op ontdekking gaat en jezelf onderdompeld in de Italiaanse cultuur. De dorpjes zijn ook wel Frenzione genoemd, het zijn allemaal karakteristieke plaatsjes langs het Gardameer. In deze dorpjes geniet je van de echt Italiaanse cultuur. De lekkerste Italiaanse specialiteiten vind je in de authentieke restaurantjes die zich in deze regio bevinden. De moeite waard om te bezoeken dus!

Vakantie in Brenzone? Beklim de Monte Baldo!

Een vakantie in Brenzone? Daar ben je gewoon niet op uitgekeken. Het is een uitgestrekt gebied waar je van alles kunt doen. Tijdens de vakantie in Brenzone kun je hier op je gemak Italiaanse wijn- en olijfgaarden bezoeken. Je springt zo het Gardameer in om te zwemmen of te kanoën of waterfietsen. Er is immers genoeg te doen.

De grootste activiteit tijdens een vakantie in Brenzone, is het beklimmen van de Monte Baldo. Het Gardameer ligt aan de voet van de Monte Baldo. De berg is een favoriet onder sportliefhebbers. Jaarlijks zijn er veel toeristen die de berg op wandelen, mountainbiken of klimmen. Een ideale activiteit om een hele dag voor uit te trekken!

Gardameer.nl