Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie Desenzano del Garda

Desenzano del Garda is één van de meeste populaire plaatsen aan het Gardameer onder toeristen. Een vakantie in Desenzano del Garda biedt veel mogelijkheden. Van stedentripjes naar omliggende dorpjes tot het bezoeken van wijn- en olijfgaarden en zwemmen in het Gardameer. Er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud.

Een vakantie in Desenzano del Garda gaat gepaard met uitstapjes naar de grotere steden van Italië. De goede treininfrastructuur verbindt de plaats met Venetië, Verona en Milaan. Veel keuze en mogelijkheden om de vakantie in Desenzano del Garda tot een groot succes te maken!

Waar overnacht je tijdens een vakantie in Desenzano del Garda?

Desenzano del Garda barst van de campings en vakantieparken. In de wijde omgeving rondom deze plaats zijn er bestemmingen te vinden om te overnachten. Het overzicht op Gardameer.nl geeft veel verschillende bestemmingen en accommodaties weer. Keuze genoeg dus!

Welke accommodatie heb jij het liefst? Ze verschillen van grootte en luxe. Ga je voor een stacaravan? Waar je binnen kan slapen, maar in de ochtend direct al op je eigen terras kunt ontbijten. Of ga je liever voor de Airlodge, een uitgebreide, innovatieve accommodatie met twee verdiepingen? Het aanbod is uitgebreid om uit te kiezen.

Gardameer.nl