Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie Garda

Vakantie in Garda aan het Gardameer? Deze stad biedt veel leuks. Van leuke activiteiten tot bezienswaardigheden en de adembenemende natuur. Het Gardameer is een geweldige plek voor een vakantie. Langs de kant genieten van het water of lekker een middagje zwemmen kan allemaal. Liever op de boot? Geen probleem! Verschillende bestemmingen in Garda bieden bootjes of waterfietsen aan. Maar als je even geen zin hebt in het meer, ga je op stap in het pittoreske stadje Garda. Het is hier heerlijk vertoeven.

Vakantie in Garda: pitoresk en schilderachtig

Het fraaie zicht op Garda wordt veroorzaakt door de prachtige baai, de Punta di San Vigilio en door het uitzicht op de Rocca. Aan de baai staat een prachtige villa die in de 16e eeuw is gebouwd door de beroemde architect Michele Sanmicheli. Vanaf het stadje is het uitzicht op deze villa prachtig en vanaf de villa heb je een prachtig uitzicht over het Gardameer.

Een vakantie in Garda gaat gepaard met sport. Langs de oevers van het Gardameer in dit stadje kun je je volledig uitleven op en in het water. Van waterfietsen tot kitesurfen, je vindt hier allerlei soorten sporters die over het water roetsjen. Dit kan dit dus niet missen tijdens een vakantie in Garda!

Gardameer.nl