Vakantie Gargnano

Gargnano is niet alleen een stad, maar een hele regio. In totaal behoren er 13 dorpen tot deze regio. Het kenmerkende aan alle dorpjes in Gargnano, is het karakter van de visserdorpjes. En dit is goed terug te zien in het karakter. Maar dat is niet alles, want alle dorpjes, of gehuchten, zijn met elkaar verbonden. Er zijn landelijke huizen en smalle steegjes. Dit maakt de regio Gargnano tot een landschap dat op een schilderij zou kunnen staan.

Vakantie Gargnano? Wat is er te doen?

Het landschap is te mooi om niet op grondig op ontdekking te gaan op vakantie in Gargnano. Van gehucht tot gehucht kun je lopen, fietsen of met de auto. De omgeving is prachtig en rustgevend. Je komt langs olijfgaarden, langs wijngaarden, door bossen en over beekjes. Een dagje rondstruinen in de omgeving kan dus niet missen.

Ook in de stad Gargnano zijn er volop mogelijkheden voor leuke activiteiten. De rijke geschiedenis van Italië uit zich hier in prachtige kerken, pleinen en musea’s. Je kijkt er je ogen uit. En in de avond kun je genieten van de beste Italiaanse restaurants en café’s.

Ben je meer een sportliefhebber? Op het Gardameer zijn er genoeg mensen die varen, zwemmen of zeilen. Gargnano staat immers bekend als de zeilhoofdstad van het Gardameer. Dus zeilliefhebbers opgelet; een vakantie in Gargnano moet je een keer uitproberen!

San Rocco - Gardameer.nl
8

San Rocco

Soiano del Lago, West

  • Lekker luieren op een ligbed
  • Marktjes van Salò bezoeken
  • Prachtig Verona bewonderen

Verblijf op een typisch Italiaanse vakantiebestemming en onderneem vanuit agriturismo San Rocco activiteiten in de omgeving van het magische Gardameer!

Gardameer.nl