Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie Limone sul Garda

Limone sul Garda is een ideale vakantiebestemming. Een bestemming die lange tijd onbekend was voor toeristen en slecht bereikbaar voor inwoners. Sinds eind jaren ’40 is hier verandering in gekomen toen er een weg werd gebaand naar dit dorpje. Als je op vakantie bent in Limone sul Garda maak je kennis met authentiek Italië. Door het pittoreske centrum, oude huizen, smalle straatjes en de haven kun je urenlang wandelen om de Italiaanse cultuur in je op te nemen.

Wat moet je absoluut gedaan hebben tijdens je vakantie in Limone sul Garda?

Het historische centrum is al een activiteit op zich en hier kun je je uren prima besteden. Oude kerken en gebouwen getuigen van de Italiaanse geschiedenis en cultuur. Die proef hier boven alles. Aan het Gardameer ligt een brede boulevard. Langs het meer staan vele terrassen. Vanaf hier kun je lekker genieten van een wijntje of een biertje en ondertussen geniet je van een prachtig uitzicht op de Monte Baldo aan de overkant van het Gardameer.

En een leuk feitje, in de zomer worden er op meerdere avonden vuurwerkshows georganiseerd. Een prachtige einde van je vakantie in Limone sul Garda!

Kortom; een vakantie in Limone sul Garda is echt een aanrader!

Gardameer.nl