Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie Malcesine

Malcesine is een klein dorpje aan de oostelijke oevers van het Gardameer. Het dorpje is erg populair onder toeristen omdat het precies ligt tussen het blauwe water van het Gardameer en de ruige rotswanden van de Monte Baldo. Op vakantie in Malcesine heb je een prachtig landschap door haar ligging en een heerlijk, mild klimaat.

Sporten op vakantie in Malcesine

Malcesine is een plek voor de sportieveling. Er is genoeg te beleven op het Gardameer, maar ook in de bergen. Van zeilen, windsurfen en duiken tot tennis, minigolf, paragliden en mountainbiken. Omdat je zo dicht aan de Monte Baldo ligt, is een trip naar de top niet te missen. Een geweldige daginvulling om deze berg te beklimmen. In de winter kun je hier skiën en in de zomer kun je hier prachtig wandelen. Je hoeft niet helemaal naar de top te wandelen, want er is een kabelbaan die je naar boven brengt. Mountainbikers kunnen hier hun geluk niet op. Je mag ook met je mountainbike naar boven om vervolgens naar beneden te zoeven.

Kortom; op vakantie in Malcesine zijn er activiteiten genoeg die je kunt doen. Een aanrader voor de sportieveling, maar zeker ook voor de natuurliefhebber!

Gardameer.nl