Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie Torri del Benaco

Tijdens een vakantie naar Torri del Benaco proef je de typische Noord Italiaanse sfeer. Omringd door prachtige olijfgaarden is deze plaats erg geliefd bij toeristen.

Vakantie Torri del Benaco: waarom?

Torri del Benaco is een gezellig vissersdorp. Het oude haventje vormt het gezellige hart van het dorp. Het roept herinneringen op aan de oude tradities van de visserij op het Gardameer. Het plaatsje is charmant en karakteristiek. Dit heeft met name te maken door de overblijfselen van de middeleeuwse muren en torens. Knusse straatjes en geschilderde huisjes vormen hier het straatbeeld dat iets wegheeft van Venetië.

Activiteiten in en rondom Torri del Benaco zijn er genoeg. Zo wordt er in het hoogseizoen veel aandacht besteedt aan film en theater. In de openlucht plaats van het middeleeuwse kasteel kun je hier van genieten. Daarnaast worden er vele watersporten beoefend zoals zeilen, windsurfen en kanoën. Ook wandelen en fietsen is een aanrader. De omgeving is namelijk prachtig! Iets wat je niet kunt missen is een tocht op de Monte Baldo. Op de top van deze 1800 meter hoge berg heb je gegarandeerd een adembenemend uitzicht over het Gardameer en de verdere omgeving. Niet zo’n fan van wandelen? Ook met de kabelbaan kun je naar boven.

vakantie torri del benaco

Meer weten over de accommodaties die je hier kunt vinden? Bekijk dan onze bestemmingspagina!

Gardameer.nl