Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiehuis Gardameer

Vakantiehuis + Gardameer, klinkt als de ideale combinatie niet waar? Dat is het ook zeker. Het is dé ideale plek om tot rust te komen, aangezien de meeste vakantiehuizen namelijk van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast kun je er genieten van de gezelligheid van een vakantiepark, residence of agriturismo. Twee vliegen in één klap dus!

vakantiehuis gardameer

Vakantiehuis Gardameer: waarom?

Een vakantiehuis beschikt dus over allerlei gemakken zoals een eigen keuken, eigen sanitair, échte bedden, een heerlijk terras of balkon, een zithoek en soms zelfs airconditioning, een televisie en een afwasmachine. Vrijwel alle luxe die je thuis hebt vind je hier ook. Daar ontbreekt echter nog één ding; het prachtige Gardameer!

Daarnaast kun je genieten van de faciliteiten die te vinden zijn op het vakantiepark. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad, een animatieprogramma voor jong en oud, een gezellige bar en een goed restaurant. Sommige parken beschikken zelfs over een tennisbaan, golfbaan of een fitnessruimte. En dan te bedenken dat je vanaf de meeste parken binnen een paar minuten met je voeten in het water van het Gardameer staat! Ofwel; waar wacht je op?

Wil jij graag verblijven in een vakantiehuis aan het Gardameer? Neem dan vooral ook een kijkje op onze pagina met bestemmingen. Hier vind je tientallen vakantieparken, residences en agriturismo’s die vakantiehuisjes verhuren. Grote kans dat daar iets tussen zit!

Gardameer.nl