Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiewoning aan het Gardameer

Een vakantiewoning aan het Gardameer is de ideale plek om in alle luxe te kunnen genieten van je welverdiende vakantie!

Waar vind je een vakantiewoning?

De meeste vakantiewoningen aan het Gardameer vind je op de zogeheten residence’s en agriturismo’s. Vaak beschikt zo’n vakantiewoning over meerdere kamers, sanitair, een keuken en de luxe van een terras of een balkon. Daarnaast kun je gebruik maken van de vele faciliteiten die te vinden zijn op de residence of agriturismo zoals een zwembad, een bar, restaurant of zelfs een animatieprogramma voor de kinderen.

Een aantal van onze favorieten zijn; Park Residence Il Gabbiano. Op dit prachtige park, dat je binnentreedt via een imposante poort, vind je verschillende vakantiewoningen. Zo heb je een vakantiewoning voor vier, maar ook voor zes personen in allerlei varianten. Dit park is vanwege het fijne zwembad en animatieprogramma perfect voor een gezin met kinderen. Residence Rustico is een andere favoriet vanwege de rustige en intieme sfeer.

De vakantiewoningen op deze residence bieden ruimte voor maximaal zes personen, die allen ook nog eens voorzien zijn van een satelliet tv. Lake Garda Resort is gelegen vlakbij het mooie Gardameer. Hier vind je vakantiewoningen voor vier personen, die vrijwel allemaal rondom het mooie zwembad zijn gebouwd.

Voor net wat meer luxe kies je dus voor een vakantiewoning aan het Gardameer. Op onze overzichtspagina zijn nog veel meer vakantiewoningen te vinden, die allemaal de moeite waard zijn!

Gardameer.nl