Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiewoning Bardolino

Bardolino is een historisch stadje en kan gerekend worden tot één van de meest geliefde plaatsen aan het Gardameer. Toeristen komen hier maar al te graag om de winkeltjes te bezoeken, de boulevard te bewonderen en om een heerlijke maaltijd te nuttigen bij één van vele terrasjes en restaurantjes. Het grote aanbod aan winkels en horeca is vooral te vinden in het redelijke grote centrum van Bardolino, dat grotendeels autovrij is.  Omdat Bardolino zowel binnen als buiten de regio enorm bekend is om zijn wijnen, kun je in veel wijnwinkels lokale wijn kopen.

Vakantiewoning in Bardolino

Omdat Bardolino zo’n geliefde vakantiebestemming is, hebben veel campings zich in de buurt gevestigd. Een voorbeeld is Residence Ca’Bottrigo, gelegen tussen de beroemde wijngaarden van Bardolino. Dit landhuis is compleet gerenoveerd en beschikt over tien moderne en comfortabele vakantiewoningen, allen met een andere grootte. Daarnaast is er rondom het huis een tuin met zwembad en zonneterras.

In de omgeving is er ook genoeg te doen. Vanaf je vakantiewoning in Bardolino kan je gemakkelijk dagjes weg. Je kan verschillende wandel- en fietstochten maken naar het stadje Bardolino. Ook het bezoeken van steden als Milaan en Verona zijn hele goede opties. Wil je toch liever op de camping blijven? Dat kan natuurlijk ook. Voor zowel zonneaanbidders als watersportliefhebbers zijn er genoeg mogelijkheden.

Dus boek vandaag nog jouw vakantiewoning in Bardolino voor een onvergetelijke vakantie!

Gardameer.nl