Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Animatieprogramma

Animatieprogramma

Op vakantie naar het Gardameer met de kinderen? Dan is het leuk om te kiezen voor een park met animatie. Die heb je in allerlei soorten en maten!

Direct aan het meer

Direct aan het meer

Direct aan het meer overnachten is natuurlijk ideaal. Zeker voor watersporters en strandliefhebbers is dit een topvakantie!

Met zwembad

Met zwembad

Op zoek naar een verblijf met zwembad? Die zijn er in alle soorten en maten! Zwemparadijzen, kinderbaden, met glijbanen en overdekt.

Bij een pretpark

Bij een pretpark

Aan het Gardameer zijn veel verschillende soorten attractieparken te vinden. Ga jij op safari tocht of roetsj je liever de hele dag van de glijbaan?

Met de auto

Met de auto

Met de auto naar het Gardameer zorgt voor veel vrijheid tijdens je vakantie. De route erheen kun je zo efficiënt mogelijk plannen!

Camper reizen

Camper reizen

Ga je met de camper op reis, dan is het Gardameer een leuke eindbestemming of juist tussenstop op weg naar Toscane of Zuid-Italië.

Met een hond

Met een hond

Neem je hond gewoon gezellig mee op vakantie! Samen wandelen en spelen. Op veel campings zijn honden toegestaan, of er zijn zelfs speciale accommodaties.

Bij een stad

Bij een stad

In de buurt van een grote stad aan het Gardameer je vakantie vieren. Handig, dan heb je alles binnen handbereik voor een ontspannen vakantie.

Zwemparadijs

Zwemparadijs

Langs het Gardameer vind je vele waterpretparken waar je plezier kunt beleven in het water. En ook in het meer zelf heb vind je natuurlijk ook eindeloos waterplezier!

Met kinderen

Met kinderen

Waterparken, attractieparken en vele andere leuke activiteiten voor kinderen vind je aan het Gardameer. Deze plek in Italië in een echt paradijs voor kids van jong tot oud!

Met wellness

Met wellness

Heerlijk... wellness! Dat maakt je vakantie compleet. Uitrusten in de sauna, het bubbelbad, het stoombad en genieten van een massage.

Kleinschalig

Kleinschalig

Uitrusten op een rustige, kleinschalige bestemming. Dat is pas echt vakantie! Kies voor overnachten bij de boer, een villa of een kleine camping of vakantiepark.

Voor mindervaliden

Voor mindervaliden

Minder goed ter been of ander fysiek letsel? Dan zijn er ook aan het Gardameer genoeg mogelijkheden voor een comfortabele vakantie!

Wijnvakantie

Wijnvakantie

Italië is het wijnland bij uitstek. Italië is één van de grootste landen in het produceren van wijn. Het gebied rondom het Gardameer is daarom ook een favoriet voor de echte kenner!

Met groepen

Met groepen

Aan het Gardameer is veel vertier voor grote groepen. Van luxe accommodaties tot uitstapjes in de omgeving, overal wordt rekening mee gehouden!"

Met het vliegtuig

Met het vliegtuig

Geen zin om in lange autoritten en wil je vooral veel gemak op vakantie? Ga dan met het vliegtuig richting het Gardameer, zo zit je binnen korte tijd aan het meer!

Golfvakantie

Golfvakantie

Uitgestrekte golfbanen met een prachtig uitzicht, dát is een golfvakantie aan het Gardameer. Hier moet je zijn!

Weekend aan het Gardameer

Weekend aan het Gardameer

De vele steden langs de kust van het Gardameer maken een weekendje weg aan dit meer goed mogelijk. Maar waar ga je dan naartoe? Dat lees je hier!

Gardameer.nl