Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Animatieprogramma

Plezier voor iedereen!

Op vakantie met de kinderen, dan is het leuk om een camping of vakantiepark te kiezen met een animatieprogramma. Het hangt van de grootte en de sfeer van de bestemming af hoe de animatie is ingevuld. Op kleinere campings zullen er knutselactiviteiten en voetbaltoernooitjes zijn, terwijl er op grotere campings bijvoorbeeld ook avondshows zijn. Staat de plek bekend als een bestemming voor kleinere kinderen? Dan zal het na 22u stil zijn. Op vakantieparken die meer voor tieners zijn, zal je misschien juist nog een tienerdisco hebben.

Minidisco

Wat bijna overal dagelijks wordt georganiseerd is de minidisco. Dit is dan ook een echte hit onder kinderen… en ouders! Want voor deze vrolijke dansjes ben je eigenlijk nooit te oud. Dans mee met de campingmascotte op de hockey pockey en de tsjoe tsjoe wa.

Spetteren en speuren

In de ochtend kunnen de kids zich uitleven met lijm, schaar en papier. De animatie in de middag is vaak nog actiever. Denk aan schat zoeken, waterpolo, soap slide, voetbal- en volleybaltoernooitjes… niemand zal zich een moment vervelen!

Avondshows

Op de grotere campings zet het animatieteam vaak creatief een heel spektakel in elkaar. Dus na de minidisco kunnen de kinderen plaatsnemen en lachen om gekke dansjes of helemaal opgaan in het verhaal van de Lion King. Het is soms ook mogelijk om zelf in de spotlight te staan. Dan maken de animateurs samen met de kinderen een kinderspektakel.

Maar ook op kleine campings kun je ’s avonds worden vermaakt. Dit is vaak wel wat kleinschaliger, maar net zo leuk! Zo heb je bijvoorbeeld meeleeftheaters, waarbij een grappig typetje interactief met de kids aan de slag gaat.

Tienerdisco

Staat de camping of het vakantiepark bekend als de perfecte plek voor een vakantie met tieners? Dan is er een grote kans dat er een tienerdisco aanwezig is. Hier worden vriendschappen gesloten en op de dansvloer laat iedereen de nieuwste moves zien.

Bestemmingen met animatie

Gardameer.nl