Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bij een pretpark

Plezier voor het hele gezin

Zit je op vakantie graag bij een pretpark in de buurt? Dan is het Gardameer wel de perfecte bestemming! Bij het meer heb je keuze uit veel verschillende soorten attractieparken. Wij zetten de grootste voor je op een rijtje!

Gardaland

Gardaland is zonder twijfel het bekendste attractiepark aan het Gardameer. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden terecht. De echte sensatiezoekers kunnen het uitgillen in de vetste achtbanen, zoals bijvoorbeeld de Blue Tornado. Maar ook voor de minder dapperen onder ons zijn er leuke attracties en een heel fantasie-gedeelte, waar je de gekste dingen ziet. Haal snel je ticket voor een onvergetelijke dag!

Caneva World en Movieland

Dit combinatiepark ligt net iets boven Gardaland aan de oostkant van het meer. Caneva World is een groot aquapark met de gaafste glijbanen. De echte durvers roetsjen van de meest steile glijbanen af! Haal hier voordelig je ticket voor Caneva World. Movieland is juist een themapark dat volledig is gericht op films. Van klassiekers tot de meest recente films, hier waan je je een filmster voor een dag. Je kan ook een combi ticket halen waarbij je zowel bij Caneva World als Movieland naar binnen mag.

Parco Naturo Viva

Parco Naturo Viva is een bijzonder pretpark. Het is deels een dierentuin waar je wel 250 verschillende bedreigde diersoorten vindt, maar deels ook een avonturenpark. Durf jij je een weg door de jungle te banen? Koop dan snel je kaartje!

Parco Acquatico Cavour

Dicht bij het dorpje Valeggio sul Mincio ligt een waterpark Cavour. Hier glij je van de ijsberg, ontdek je het regenwoud en rust je daarna uit op het strand. Ook worden er meerdere keren per dag shows opgevoerd. Het hele gezin zal zich vermaken! Voor een dag vol plezier haal je hier voordelig je toegangskaartje.

Bestemmingen vlakbij een pretpark

Gardameer.nl