Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kleinschalig

Kom tot rust

Liever niet samen met de grote massa op een mega camping? Begrijpelijk! Gelukkig zijn er ook aan het Gardameer rustigere, kleinschalige bestemmingen. Je kunt kiezen om op een (oude) boerderij te overnachten, in een luxe villa, of juist op een wat kleinere camping. Kies voor kleinschalig!

Luxe villa’s

Boek een luxe villa in de buurt van het meer! Heerlijk zwemmen in je eigen zwembad en in alle rust ontbijten of juist dineren op het terras. En toch alle leuke dorpjes en steden in de buurt voor als je erop uit wil.

Je kunt zowel losstaande villa’s als villa’s op een vakantiepark boeken. Op een vakantiepark is het voordeel dat er vaak ook animatie en een restaurant is, terwijl je bij een losstaande villa dan weer helemaal je eigen plek hebt.

Agriturismo

Een agriturismo is een boerderij waar ook een aantal kamers worden verhuurd, of een omgebouwde oude boerderij. Vooral in Toscane is dit erg populair, maar ook aan het Gardameer stellen de wijnboeren hun terrein open voor gasten. Gezellig, kleinschalig én de perfecte manier om meer over het Italiaanse leven te leren!

Kleine camping of vakantiepark

Kamperen blijft natuurlijk wel leuk. Gelukkig zijn er ook genoeg kleinere campings en vakantieparken aan het Gardameer. Hier is de animatie wat minder uitgebreid en is de menukaart van het restaurant misschien minder uitgebreid. Maar er is wel persoonlijk contact en kwaliteit!

Kleinschalige bestemmingen

Gardameer.nl