Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiehuis kopen aan het Gardameer

Ga je elk jaar op vakantie naar het Gardameer en overweeg je hier een vakantiehuis te kopen? Dat snappen wij maar al te goed. Een huis kopen is natuurlijk een hele stap, maar als je elk jaar naar het Gardameer gaat en het liefst zelfs meerdere keren per jaar zou gaan, dan is het kopen van een vakantiewoning een fijne optie. Hiermee bespaar je op de lange termijn veel geld en bovendien heb je altijd een leuk vakantieadresje om naartoe te gaan. In dit blog vertellen wij je meer over het kopen van een vakantiehuis aan het Gardameer.

vakantiehuis kopen aan het Gardameer

Foto van Alan J. Hendry via Unsplash

Oriëntatie en locatie

Als je vaak op vakantie gaat naar het Gardameer dan ken je de omgeving natuurlijk al een beetje. Bij het kopen van een vakantiehuis is het belangrijk om goed te kijken waar je precies wilt wonen. Vier je bijvoorbeeld graag in de bergen vakantie of juist liever aan het meer? Allemaal opties om mee te nemen in je beslissing. Zorg dat je verschillende locaties uittest en bezoekt voordat je een beslissing maakt om een vakantiehuis te kopen. Oriënteer je ook alvast op de markt en sluit je bijvoorbeeld aan bij verschillende websites om up to date te blijven van het woningaanbod.

vakantiehuis kopen aan het Gardameer

Foto van Benjamin Voros via Unsplash

Faciliteiten

Een voordeel van het kopen van een vakantiewoning boven een gewone woning is dat je gebruik kunt maken van de faciliteiten op het vakantiepark of de camping. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het zwembad en liggen de campings op de mooiste locaties aan het Gardameer. Kijk goed welke faciliteiten jij graag op een vakantiebestemming terugziet. Wil je bijvoorbeeld animatie voor de kids of juist wellnessfaciliteiten om lekker te ontspannen? Kijk dan naar vakantieparken waar je deze faciliteiten vindt, zodat je hier zelf niet meer in hoeft te investeren.

vakantiewoning kopen aan het Gardameer

Foto van Corte Paradiso via Vacanceselect

Je droomhuis kopen

Heb je je droomhuis aan het Gardameer gevonden? Dan is het tijd om te kijken naar de opties om je vakantiewoning te financieren. Let hierbij ook goed op de kleine lettertjes. Voor een vakantiehuis kan het bijvoorbeeld handig zijn als je deze ook mag verhuren voor een deel van het jaar. Check goed wat hiervoor de regels zijn, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Heb je nog niet voldoende geld gespaard om je vakantiewoning te kopen, maar heb je wel je droomhuis gevonden? Dan kun je geld lenen voor je vakantiewoning. Zo kun je direct toetreden in je droomhuis en genieten van de Italiaanse sfeer.

Foto van The Garda Village via Vacanceselect

Heb je al een vakantiewoning aan het Gardameer of ben je van plan om er een te kopen? Wij horen graag hoe het je bevalt aan het Gardameer en zijn altijd op zoek naar ervaringsverhalen voor op onze website.

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

Borgo degli Ulivi

Familie van de Vijver, 15 maart 2017

Super complex!

Super complex, helaas geen speel veld om te voetballen voor kinderen, wel een mooi zwembad. Huis is super, nadeel is dat alle bestek en borden e.d. precies aanwezig zijn voor de toegestane personen. Rustig en prachtig uitzicht. Tips in de omgeving? Mooie autorijroutes, rustige boulevards leuke wandelroutes. Tip: restaurant Wimmer aan de boulevard is van top klasse met betaalbare prijzen.

Bezocht Borgo degli Ulivi met partner.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl