Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vespa tour langs vier meren

Met de haren in de wind, op een typisch Italiaanse Vespa, touren langs de mooie meren in Trentino. Tijdens een van de Vespa tours van Motoragazzi ervaar je dit heerlijke gevoel. Je kunt hier kiezen voor verschillende tours, zo kun je bijvoorbeeld een dagje een Vespa huren, en een paar uur of een langere dag op pad gaan. In dit blog bespreek ik ook een van deze langere routes. Namelijk een tour langs de vier meren. Lekker in de buitenlucht, zonder de hitte van de auto, zie je alle hoogtepunten van de omgeving. Klinkt dat niet heerlijk?

Vier meren vespa tour

De route

Zet je wekker vroeg want vanaf 09:00 start de tour vanuit het basiskamp in Riva del Garda. De route is 130 kilometer en duurt ongeveer 7-8 uur. Laat je verrassen door de zorgvuldig gekozen route en de mooie omgeving. Één ding is zeker, met je Vespa tour je langs vier adembenemende meren van Italië. Namelijk het Gardameer, Idromeer, Valvestinomeer en het Iseomeer. Tijdens de route heb je de mooiste vergezichten en panorama’s over de meren. Vanaf een hoogte van 600 meter kijk je uit over het Gardameer. Het grote voordeel van deze route is dat je de beste plekjes bezoekt en ook nog eens het verkeer vermijd.

Gardameer - Motoragazzi - vier meren tour Italië

Leuke tussenstops

Maar naast deze route langs de meren, staan er tijdens de reis een aantal leuke tussenstops op het programma. Deze maken de tour helemaal compleet. Tijdens de route stop je bij de gouden forellenkwekerijen in de bergen. Koop forelproducten, heerlijk vers. Sla bij andere tussenstops voorraden in van bekende kazen, salami en vleeswaren uit de regio. Trentino proef je het beste tijdens een authentieke lunch in een kleine familie-agriturismo, waar je gegarandeerd de beste tafel krijgt! Een van de hoogtepunten is de kristalheldere en koele bergwaterval, vanaf waar je een duik kunt nemen of adembenemende foto’s kunt maken. Om de reis compleet te maken rij je door pittoreske valleien in Italië.

Gardameer - Motoragazzi - vier meren tour langs de watervallen

Enthousiast geworden over de Vier Meren vespa tour? Via gardameer.nl ontvang je 5% korting op je tour! Gebruik kortingscode “gardameernl” tijdens het boekingsproces op de website van MoroRagazzi. 

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl