Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Waarom jij in de meivakantie naar het Gardameer moet!

We zijn weer fris en fruitig het nieuwe jaar ingegaan. De zon gaat weer langer schijnen, lammetjes staan in de wei en er groeit en bloeit van alles in de natuur. Dat betekent dat we bijna zijn aangekomen in het heerlijke voorjaar! Dit is ook wel het perfecte moment om er met het gezin op uit te gaan. Nu we net het nieuwe jaar in zijn gegaan, komt ook de meivakantie dichterbij. Vandaar dat een tripje naar het Gardameer een topidee is! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot onze volgende vakantie naar het Gardameer. Wil jij weten waarom jij je vakantie van 1 t/m 9 mei bij het Gardameer moet houden? Lees dan lekker mee!

Het stralende weer

Het Gardameer ligt in het noorden van Italië en wordt door de bergen ‘beschermd’. Zo begint het voorjaar hier al lekker vroeg. In april en mei zijn de temperaturen al erg aangenaam. Daarnaast is het ook leuk om de bloei rondom het Gardameer te zien. Breng in mei een bezoekje aan het gezellige Gardameer en laat je betoveren door de geuren van de kleurrijke bloemen!

Garda

Foto van Marco Ghirello via Unsplash

Op ontdekkingstocht

In het hart van de zomer is het vaak te heet om de hele dag door straatjes heen te struinen. Dat is natuurlijk hartstikke zonde, om niet alles van de omgeving van het Gardameer te zien. Daarom is een vakantie in mei, een topmoment om naar het Gardameer te gaan! Je kunt dan in alle rust de omgeving verkennen. En die drukte in de zomer, zal je in mei niet tegenkomen. Een extra pluspunt om van de lokale cultuur te proeven.

Garda

Foto van Petra Bednarova via Unsplash

Een geweldige vakantie voor minder

Wat een pluspunt aan de meivakantie is, is dat het stukken goedkoper is dan een vakantie in het hart van de zomer. Vele aanbieders hebben leuke acties lopen of vroegboekkortingen. Ga jij een topvakantie scoren voor minder?

Vanwege welke reden wil jij jouw meivakantie doorbrengen aan het Gardameer?

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Gardameer.nl