Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Pretparken

Leef je uit in één van de vele parken aan het Gardameer!

Tijdens je vakantie aan het Gardameer kan een bezoek aan een pretpark natuurlijk niet ontbreken! Eén voordeel: er is ontzettend veel keuze aan verschillende soorten pretparken rondom het Gardameer. Waterparken, avontuurparken en attractieparken: aan het Gardameer is het allemaal te vinden!

Waterparken bij het Gardameer

Het waterpark Cavour is een paradijs voor zowel kinderen als ouders. Zo zijn hier niet alleen maar zwembaden en waterglijbanen te vinden, maar kun je ook al je energie kwijt op het volleybalveld. En terwijl de kinderen meedoen aan verschillende workshops, kun jij als ouder heerlijk genieten van een ontspannende massage. Beter kan het toch niet worden?

Met vele glijbanen, zwembaden en verschillende plekken om lekker te relaxen is het Caneva Aquapark de perfecte plek voor een dagje uit. Doordat er zo veel verschillende attracties zijn kun je hier gemakkelijk een hele dag doorbrengen. Je kunt er ook voor kiezen om een bezoek aan dit park te combineren met een bezoek aan Movieland, omdat beide parken tot Canevaworld behoren.

Met een speeltuin, meerdere zwembaden, eetmogelijkheden en sportfaciliteiten heb je bij Parco La Quiete gegarandeerd een heerlijke dag uit. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is dit een fijn waterpark. Plons in het ondiepe familiezwembad met glijbanen waar jonge kinderen dus veilig kunnen spelen in het water.

Attractieparken bij het Gardameer

Gardaland is het grootste amusementspark van Italië. Het bestaat uit een attractiepark, een aquarium en een hotel. Krijg een adrenaline boost in de vele achtbanen en andere attracties en laat je betoveren door de prachtige onderwaterwereld in het Sealife aquarium. Een vakantie aan het Gardameer is niet compleet zonder een bezoek aan Gardaland!

In Movieland kun je naast de vele attracties die er te vinden zijn ook nog verschillende shows bijwonen, zoals musicals en shows waarbij stunts worden uitgevoerd. Door de ruime keuze aan attracties is dit park geschikt voor alle leeftijden, je kunt hier dan ook makkelijk een hele dag doorbrengen. Ook kun je ervoor kiezen om een bezoek aan dit park te combineren met een bezoek aan het Caneva Aquapark, omdat deze parken beide tot Canevaworld behoren.

Overige parken bij het Gardameer

Als een echte Tarzan door de lucht vliegen en je als Robin Hood een weg banen door de bossen, het is mogelijk bij het Jungle Adventure Park. Je vindt dit park in het oosten van het Gardameer, dicht bij het plaatsje Torri del Benaco. In het Jungle Adventure Park zijn verschillende avontuurlijke routes te volgen, voor zowel jonge avonturiers als oudere!

Bij het plaatsje Riva del Garda vind je het Busatte Adventure park. In dit park kun je zowel een avontuurlijk parcours volgen als gaan mountainbiken of BMX rijden. De parcours verschillen in moeilijkheidsgraad en zijn dus geschikt voor jong én oud.

Genoeg keuze dus voor een leuk dagje uit met de hele familie!

Populaire bestemmingen

Gardameer.nl