Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Uitgaan

Drankjes doen aan het Gardameer

Uitgaan bij het Gardameer

Zin in een avondje stappen tijdens je vakantie aan het Gardameer? Dat kan zeker! Rondom het grote meer zijn veel gezellige dorpjes met leuke uitgaansgelegenheden te vinden. Ontdek het uitgaansleven in Bardolino of het duik het bruisende nachtleven in bij Desenzano del Garda. In Lonato del Garda is zelfs een heuse beach club: Coco Beach. Hier geniet je van een drankje onder de palmbomen en waan je jezelf op de Cariben…

Het uitgaanscentrum van het Gardameer

De meeste uitgaansgelegenheden vind je in Desenzano del Garda en ook in Lonato del Garda zijn veel hippe clubs te vinden. Denk hierbij aan veel stijlvolle en moderne bars, maar ook grotere clubs en discotheken. Of je nu zin hebt in een avondje dansen, wilt genieten van live muziek of ook lekker wilt loungen, er is voor ieder wat wils. Van echte dance clubs tot een oud klooster waar na het diner de dj’s aan de slag gaan om er een feestje van te maken.

Dat de meeste clubs in Desenzano del Garda liggen, wil niet zeggen dat er in de andere populaire plaatsen rond het Gardameer niets te doen is. Integendeel! Ook in plaatsen als Peschiera del Garda, Lazise en Bardolino valt veel te beleven. In bijvoorbeeld Manerba del Garda is Red Clubbing een populaire discotheek onder toeristen.

Discobus

Tip voor tieners! In de zomermaanden rijdt er elke woensdag- en zaterdagavond een speciale discobus van Garda Night Tours tussen campings en een aantal discotheken en bars in Peschiera del Garda, Lazise, Bardolino en Garda. De discobussen starten om 21:00 en rijden tot in de vroege uurtjes. Voor een busticket inclusief drankje in elke disco of pub waar de bus stopt, betaal je slechts €15.

Populaire bestemmingen

Gardameer.nl