Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vespa tour

Ontdek je bestemming op de scooter tijdens één van de Vespa tours!

Tijdens je vakantie aan het Gardameer wil je natuurlijk iets zien van de omgeving. Misschien wel de leukste manier om dit stukje van Italië te ontdekken is op de scooter tijdens een Vespa tour. Wanneer het warm en zonnig is waai je heerlijk uit in de buitenlucht. Ondertussen stop je gemakkelijk overal waar je wilt. Bezoek een strandje of schiet jaloersmakend mooie plaatjes op een uitzichtpunt.

Vespa tour

Wanneer je in Italië bent rijd je natuurlijk niet zomaar een scooter, maar een Vespa. Bij Motoragazzi huur je zo’n rood racemonster. Leuk, maar op de bonnefooi op pad met je scooter langs het Gardameer is zo makkelijk nog niet. Welke routes zijn er? En waar bevinden zich de rustige en prachtige onontdekte plekjes? Motoragazzi biedt diverse scooter routes aan, waardoor je met zekerheid het beste van deze regio te zien krijgt én niet te maken krijgt met vervelende verkeersopstoppingen of plekken bomvol toeristen.

Vespa tour header

Verschillende routes

Routes die je zelf nooit zult ontdekken dus. Je kunt ervoor kiezen om op Vespa tour te gaan met een groep en gids maar kunt ook zelf op pad! Elke Vespa is uitgerust met een navigatiesysteem met een voorgeprogrammeerde route, verdwalen is dus geen optie. Motoragazzi biedt vier verschillende routes aan, twee vanuit Riva en twee vanuit Peschiera. De routes zijn allemaal af te leggen binnen zes tot acht uur en leiden je door de mooiste plekjes van het Gardameer.

Op zoek naar een route die je beide oevers van het Gardameer laten zien? Dan is de route “Dag over het Gardameer” zeer geschikt. Deze route biedt je een prachtig uitzicht over het Gardameer en zijn kustlijn. Je kunt stoppen op plekjes waar je met de auto nooit had kunnen stoppen én rijdt door bergen en kloven.

Wil je jouw Vespa tour boeken? Maak dan gebruik van de promo code “gardameernl” tijdens het boekingsproces en ontvang 5% korting! 

Gardameer.nl