Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Waterparken

Spetter in het rond op een van de waterparken bij het Gardameer!

Waterparken doen het altijd goed bij kinderen, maar zeker ook bij volwassenen die in de zon naar hun spelende kinderen kunnen kijken of lekker mee willen spetteren. Met de hoge temperaturen in de zomer is het prettig om spelenderwijs af te kunnen koelen, een dagje waterpark is dan ook het perfecte uitje. Er zijn een heleboel waterparken te vinden rondom het Gardameer. Gardameer.nl heeft daarom informatie over de beste en leukste waterparken aan het Gardameer voor jou verzameld.

Aqua Paradiso Canevaworld

Het waterpark Canevaworld Aqua Paradise is een waar paradijs voor kinderen. Volwassenen betalen via de online ticket service 26 euro voor een kaartje, kinderen tussen de 100 en 140 centimeter 20 euro en de kleinsten (onder de 100 cm) zijn helemaal gratis. Het park kun je ook combineren met een hotel of met Movieland.

Parco Aquatico Picoverde

Het waterpark Parco Acquatico Picoverde is gelegen op zo’n dertig minuten rijden van het zuiden van het Gardameer. Waterglijbanen, speciale kinderbaden, plekken om te relaxen en restaurantjes zijn allemaal op het oppervlak van 64.000 m2 te vinden.

Riovalli

In het waterpark Riovalli is het een grote wirwar van hoge glijbanen. De kinderen kunnen doordeweeks voor 7 euro naar binnen en de volwassenen voor 9 euro. De auto parkeren kan voor 2 euro per dag. Ook kunnen de jongere kinderen veilig genieten in de speciale speelzone, waar ook een kiosk aanwezig is om wat te drinken en te eten te kopen.

Parco Aquatico Cavour

Parco Aquatico Cavour is een groot park dat zeer kindvriendelijk ingericht is. Kinderen tot twee jaar mogen gratis naar binnen. Het park is aangekleed met palmbomen, glijbanen, voetbalveldjes, WiFi-zones en speeltuinen. Het is mogelijk er een hele dag te vertoeven, maar ook om enkel de middag erheen te gaan.

Aquapark Le Vele

Aquapark Le Vele heeft niet alleen speelgelegenheden, maar biedt daarbij ook animatie. Terwijl de kinderen vermaakt worden, kun jij als ouder lekker uitrusten bij een van de zwembaden of wat drinken in een van de restaurantjes. Het park is voorzien van een groen strand met parasolletjes, zwembaden en vele glijbanen. Kaartjes kun je kopen bij het ticket office op het park zelf en het park is geopend van tien uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds. 

Er is altijd wel iets te beleven in een van de waterparken rondom het Gardameer. Elk van bovenstaande parken heeft goede parkeermogelijkheden, is kindvriendelijk en heeft toffe glijbanen. Het is dus zeker de moeite waard om een dagje iets anders te doen en plezier te beleven in een waterpark.

Populaire bestemmingen

Gardameer.nl