Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een echte kampeervakantie heeft natuurlijk ook zo z’n charme. De vakantie begint al bij het inpakken van de auto of camper. En de reis richting het Gardameer met een volgepakte wagen is al een avontuur op zich. Wellicht nog ergens overnachten, de bergen van Zwitserland en Oostenrijk trotseren en dan aankomen bij het mooiste meer van Italië, waar de vakantie écht kan beginnen.

Avontuur beleven op een kampeerplaats

“Een fantastisch gevoel om ’s ochtends wakker te worden in je eigen tent en dat de wereld voor je open staat”

Die vakantie begint natuurlijk pas zodra je hebt ingecheckt en je een plek toegewezen hebt gekregen. Eenmaal daar is het tijd om de boel uit te pakken en je eigen plekje op te bouwen en in te richten. En als alles staat kun je heerlijk op een stoel ploffen en heerlijk ontspannen en genieten van je welverdiende vakantie.

Deze accommodatie geeft je volledige vrijheid. Voor een groot deel kun je zelf bepalen op wat voor plek je staat. Kies je bijvoorbeeld voor een plek vlakbij het sanitair, het zwembad of toch liever met uitzicht op het meer? Daarnaast kun je je vierkante meters ook helemaal zelf inrichten. Wakker worden met de zonsopgang vanuit je tentopening of heb je liever een plekje in de schaduw? Daarnaast beschikken de meeste kampeerplaatsen over genoeg ruimte, zodat je naast een tent, caravan, vouwwagen of camper ook nog een plekje kunt creëren voor je eigen terras of een fijne barbecueplek.

’s Ochtends wakker worden met in de verte geluiden van voetstappen en spelende kinderen en ’s avonds in slaap vallen met krekels en het klotsende Gardameer op de achtergrond. En naast dat alles is het een en al gezelligheid op een camping. De meeste kampeerders zijn wel in voor een praatje en tijdens de afwas bij het sanitairgebouw heb je de meest uiteenlopende gesprekken. ’s Avonds wordt er voor de tent bij kaarslicht nog gezellig een spelletje gedaan of een borreltje gedronken. Kortom, het is een groot avontuur!

Dit echte avontuurlijke kamperen wil jij toch ook?!

Bestemmingen met een kampeerplaats

Gardameer.nl