Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina lees je de veelgestelde vragen aan Gardameer.nl. Ben jij op zoek naar wat meer informatie over je vakantie naar het Gardameer of heb je vragen over het Gardameer? Kijk dan tussen deze vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Waar aan het Gardameer kan ik het beste op vakantie?

Het mooie aan het Gardameer is dat er voldoende campings en vakantieparken rondom het meer zijn, waardoor je niet vast zit aan een bepaalde locatie. Er zijn ook genoeg leuke steden en dorpjes rondom het Gardameer, dus het maakt eigenlijk niet uit waar aan het Gardameer je verblijft. Als je graag alle kanten van het Gardameer wilt bewonderen, kun je ervoor kiezen om meerdere weken op vakantie te gaan en verschillende accommodaties te huren. Zo weet je zeker dat je niets mist van het Gardameer!

2. Hoe boek ik mijn vakantie bij jullie?

Wij werken samen met verschillende aanbieders van vakantiebestemmingen aan het Gardameer. Als je op één van de bestemmingen klikt, dan is er altijd de mogelijkheid om door te klikken naar de website van de aanbieder, zodat jij direct je vakantie kunt boeken en weet of je accommodatie nog beschikbaar is in de gewenste periode.

3. Hoe meld ik mijn bestemming aan?

Als je ook een geschikte accommodatie aan het Gardameer hebt en je deze graag op onze website zou willen hebben, dan kun je deze accommodatie gemakkelijk aanmelden via de pagina: bestemming aanmelden. Hier vind je ook meer informatie over het aanmelden van een bestemming.

4. Kan ik mijn huisdier meenemen naar het Gardameer?

Ja, dit kan zeker. Huisdieren zijn op veel accommodaties aan het Gardameer welkom en met een beetje geluk mogen ze ook in het Gardameer zwemmen. Wil je weten op welke camping je zeker weten je huisdier mee mag nemen? Lees het in het blog Neem je hond mee naar het Gardameer.

5. Het Gardameer is mijn favoriete vakantiebestemming, mag ik mij aansluiten bij jullie community?

Als jij ook een groot fan bent van het Gardameer en hier veel over te vertellen hebt, dan kun je je altijd aansluiten bij onze community van bloggers. Ook kun je ons een mailtje sturen als je eenmalig een gastblog wilt schrijven over het Gardameer. Neem dan vooral contact met ons op.

Gardameer.nl