Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bloggers

Wil jij ook blogger worden op Gardameer.nl?

Bloggers

Wil jij ook blogger worden op Gardameer.nl?

Het Gardameer: wij zijn er dol op! Het liefst brengen wij, het team achter Gardameer.nl, elke zomer door in dit prachtige stukje Italië. De lekkerste koffies, de mooiste strandjes en de fijnste uitzichten op imposante bergtoppen; dit alles is voor ons reden om onze passie voor het Gardameer te bundelen op een blog. Of je nu een leuk vakantieadresje voor je volgende vakantie zoekt, of de ervaringen van anderen wilt lezen: op Gardameer.nl vind je altijd wat je zoekt.

Maar we weten ook dat wij niet de enige liefhebbers zijn van het Gardameer, onze bloggers zijn daar het grote voorbeeld van. Alle bloggers hebben iets speciaals met het Gardameer. Of ze zijn er vanaf kleins af aan altijd al op vakantie geweest, of ze hebben er gewerkt als animateur. Zij weten als geen ander wat er allemaal te doen is aan het Gardameer. We zijn altijd op zoek naar frisse input en originele verhalen van andere Italië-liefhebbers.

Lijkt het jou leuk om net als wij blogger te worden op Gardameer.nl? Wil je graag jouw ervaringen delen met anderen? Dan is bloggen op Gardameer.nl wellicht iets voor jou! Neem contact op met Milou Mensing via [email protected]!

Gardameer.nl