Glamptent

De Glamptent is echt het voorbeeld van modern kamperen. Het biedt veel ruimte om echt te kunnen genieten van het buitenleven op de camping. De Glamptent wordt ook wel gezien als de moderne versie van de Bungalowtent, maar dan een stuk groter, ruimer en uitgebreider. De hele tent is 25 m², het is groot genoeg om met een hele familie hierin te overnachten en de vakantie door te brengen. Naast de ruimte binnenin de tent, heeft de Glamptent ook een enorm overdekt terras. Een ideale plek om ’s ochtends je ontbijtje te nuttigen, ’s middags lekker spelletjes te doen en ’s avonds te genieten van Italiaanse wijntjes en hapjes.

Wil je kamperen, maar wil je toch iets meer luxe? Dan is de Glamptent perfect!

Interieur van de Glamptent

“De bungalowtent in een nieuw, modern jasje.”

De Glamptent is geschikt voor maximaal 6 personen. Het beschikt over twee aparte slaapkamers, waarvan er één ook nog verdeeld kan worden in twee aparte slaaptrekken. Er is één tweepersoonsbed aanwezig en drie eenpersoonsbedden. Als er een zesde persoon bijkomt, kan er in het woongedeelte een bed bij worden geplaatst. Die is immers groot genoeg.

Naast de ruime slaapvertrekken, is er een keuken aanwezig met inventaris waaronder een kooktoestel en een ruime koelkast. De keuken sluit aan op een zithoek. Er is geen badkamer aanwezig. Dit betekent dat er gebruik moet worden gemaakt van het sanitair van de camping.

Het echte genieten van de natuur, de camping en het weer doe je natuurlijk buiten. Het is dan ook ideaal dat de glamptent buiten beschikt over een groot terras, dat geheel is ingericht. Er staat een tafel met vier stoelen, een grote parasol en een barbecue voor je klaar. En wil je ’s middags even zonnen of even uitrusten? Dit kan op de lekkere ligstoelen!

Alles voor een heerlijke, echte kampeervakantie met een beetje luxe!

bestemmingen met een glamptent

Lido - Gardameer.nl
8,1

Lido

Pacengo di Lazise, Zuid

  • Zwemstrandje
  • Bij de mooiste dorpjes
  • Zwembad

Op een langzaam aflopend strand kun je samen met de kinderen genieten van volop zwemplezier. Camping Lido is een echte familiecamping!

Weekend - Gardameer.nl
8,2

Weekend

San Felice del Benaco, West

  • Schitterend uitzicht op Salò
  • Nederlands beheer en personeel
  • Laagste prijsgarantie

Dé familiecamping aan het Gardameer volop animatie voor de kinderen, meerdere zwembaden en een prachtig uitzicht op het Gardameer!

Gardameer.nl