Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Zwemparadijs

Spetteren in al het water in en rondom het Gardameer!

Het Gardameer is dé locatie  voor kinderen om zich te vermaken als echte waterratten. Door de prachtige campings met talrijke zwembaden, vele waterparken en het meer, zijn er tal aan mogelijkheden. Hier onder staan drie tips!

Op het Gardameer

Heerlijk dobberen op een luchtbedje of baantjes trekken? Spring vanaf de pier in het water of heb met een waterfiets de grootste lol! Het meer kent veel mogelijkheden. Ik raad je aan om waterschoentjes te dragen in het meer. Er zitten namelijk veel verschillende soorten stenen, waardoor een ongeluk een in klein hoekje kan zitten. Aan het Gardameer staan diverse kraampjes waar verschillende watersporten beoefend kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan een waterskiën, kitesurfen en zeilen. Maar ook spannende ritjes op de bananenboot zijn een echte aanrader!

Caneva World Aquapark

Vanaf jongs af aan ging ik met mijn ouders iedere vakantie naar Caneva World. Overdag amuseer je je hier in het Aquapark of Movieland en in de avond is er heerlijk te dineren in een van de restaurants met daarnaast een discotheek vanaf 16 jaar oud. Het Aquapark is een enorm tropisch zwemparadijs voor jong en oud! Ontdek verschillende stroomversnellingen en zwembaden of ga van een van de vele waterglijbanen. Geniet op heerlijke witte stranden van het zonnetje en relax daarna een rondje op de Lazy River. Maar durf jij van de Stukas BOOOM, de hoogste en snelste glijbaan van het park, af?

Riovalli

Riovalli is een wat kleiner waterpark, maar toch zeker de moeite waard om te bezoeken. Geniet volop van de verschillende waterglijbanen met spannende bochten en steilen afdalingen. Je duikt hier in een van de vele zwembaden en vermaak je door middel van diverse spellen. Kortom het is de ideale plek voor een avontuurlijke dag!

Er zijn nog vele andere mogelijkheden die je kunt doen aan het Gardameer. Het is dus een ideale plek voor de echte waterliefhebbers om het hart op te halen!

Bestemmingen met zwemparadijs

Gardameer.nl