Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Bootje huren

Bootje huren

Misschien wel een van de populairste uitstapjes aan het Gardameer: een bootje huren om deze regio eens vanuit een ander perspectief te bekijken.

Motorroutes

Motorroutes

Op de motor naar het Gardameer? Ook op plek van bestemming vind je de mooiste motorroutes om de omgeving te ontdekken.

Vespa tour

Vespa tour

De leukste manier om deze regio in Italië te ontdekken. Motoragazzi biedt verschillende routes. Profiteer nu van 5% korting.

Duiken

Duiken

Zonder ervaring de onderwaterwereld ontdekken? Dat kan allemaal in het Gardameer het mooiste meer van Italië. Hier kan je het hele jaar zoet mee zijn, want de temperaturen blijven aangenaam.

Citytrips

Citytrips

Niet alleen rondom het Gardameer zelf, maar ook in de regio's om het meer, vind je bewonderenswaardige Italiaanse steden! Plan een citytrip naar Milaan, Venetië of Verona!

Pretparken

Pretparken

Aan het Gardameer zijn tal van pretparken te vinden; waterparken, attractieparken, dierentuinen en adventure parken!

Paardrijden

Paardrijden

Wat is er leuker dan met je haren in de wind galopperend door de bergen? Mét panoramisch uitzicht op het Gardameer. Wauw!

IJssalons

IJssalons

Wanneer je aan het Gardameer op vakantie bent, kun je niet weg gaan zonder van een echt Italiaans ijsje te smullen. Lees verder voor de beste ijssalons in deze regio!

Uitgaan

Uitgaan

Een wijntje op het terras in de avondzon, een biertje in de kroeg of echte cocktails in de discotheek. Alles is mogelijk aan het Gardameer!

Wijntour

Wijntour

Het gebied rondom het Gardameer is een bekende Italiaanse wijnstreek, waar je met verschillende wijntours deze heerlijke wijnen kunt proberen. Lees hier meer over wijntours in de regio.

Arena di Verona

Arena di Verona

De arena van Verona, wauw! Een bouwwerk uit de Romeinse tijd dat nog steeds in gebruik is voor allerlei voorstellingen.

Eten en drinken

Eten en drinken

Italië staat bekend om haar heerlijke eten en drinken. Aan het Gardameer geniet je van deze lekkernijen in de schattige stadjes en dorpjes rondom het meer!

Evenementen

Evenementen

Het hele seizoen zijn er allerlei evenementen langs het Gardameer, waar je naartoe kunt gaan. Muziek, lavendel of shoppen overal is wel een festival of feest voor!

Waterparken

Waterparken

Ben je met de kinderen op vakantie en wil je met het gezin naar een leuk attractiepark? Ga naar een van de waterparken in de omgeving van het Gardameer en geniet van eindeloos waterpret!

Waterskiën

Waterskiën

Ben jij ook een echte waterrat? Laat de watersporten aan het Gardameer dan niet aan je voorbij gaan! Probeer waterskiën eens uit.

Fietsen

Fietsen

Langs het Gardameer maak je de mooiste lange fietstochten. Huur bij een van de vele shops fietsen en ga er met elkaar een dagje op uit, richting een stad of een natuurgebied!

Wandelen

Wandelen

Het Gardameer is niet alleen de perfecte plek om lekker te zwemmen, ook wandelen in de omgeving is een rustgevende activiteit.

Winkelen

Winkelen

Of je op zoek bent naar een authentiek marktje, een winkelcentrum of echte shop stad, alles is mogelijk!

Boottochten

Boottochten

Tijdens je verblijf aan het Gardameer kan een boottochtje over het meer niet missen! Plan een dagje en vaar over het water van stad naar stad aan het Gardameer.

Musea

Musea

In de omgeving van het Gardameer vind je talloze leerzame en interactieve musea waar je alles leert over de streek, de historie hiervan en typische gebruiken!

Vissen

Vissen

Even heerlijk ontspannen. Met je hengel aan of op het water. Bij het mooiste meer van Italië natuurlijk! Dat is vissen aan het Gardameer.

Gardameer.nl