Met kinderen

Ga je met je kinderen op vakantie naar het Gardameer, dan hoef je je geen moment te vervelen. Er zijn voor zowel jonge kinderen als wat oudere kinderen genoeg leuke dingen te doen en het is ontzettend makkelijk om nieuwe vriendjes te maken, zeker als je op een camping of vakantiepark bent. Hier zijn namelijk zeker in het hoogseizoen heel veel andere kinderen ook op vakantie.

Familievakantie aan het Gardameer

Van de zon genieten met een wijntje terwijl de kinderen spelen met hun nieuwe vriendjes. Of ze worden vermaakt door het animatieteam. Met zijn allen een waterfiets huren en ronddobberen op het Gardameer. Samen spetteren in het water om af te koelen van de warme zon. Na het eten samen langs de boulevard lopen en genieten van een Italiaans ijsje. Klink het niet heerlijk? Een vakantie aan het Gardameer met de hele familie is ontzettend fijn en het zal de kinderen zeker weten bijblijven. Jullie zullen zeker weten allemaal lekker uitgerust zijn en dus weer fris kunnen beginnen aan school en je baan.

Zowel met jonge kinderen als met oudere kinderen is een vakantie aan het Gardameer perfect. Met jonge kinderen wordt rekening gehouden in restaurants door voldoende kinderstoelen en in supermarkten is alles te krijgen wat je nodig hebt. Denk hierbij aan speelgoed, zwemspullen en babyvoeding. Er zijn op strandjes en op campings of vakantieparken vaak speeltoestellen te vinden.

Voor oudere kinderen zijn er veel (water)parken waar zij zich urenlang zelf kunnen vermaken en ook de stadjes zijn leuk om te bezoeken met kinderen. Hier kunnen zij leuke souvenirs kopen voor hun vriendjes thuis.

Zorg er met de warmte altijd voor dat de kinderen genoeg drinken en zonnebrand op hebben, het verbranden kan namelijk hard gaan als zij de hele dag lekker buiten aan het spelen zijn in de brandende zon. Neem ook waterschoentjes mee voor de kinderen, in het Gardameer liggen op de meeste plekken kiezelsteentjes waardoor het net even wat fijner is om waterschoentjes aan te hebben.

Pas op! Weet waar je aan begint. Reageer niet verbaasd als de kinderen na jullie vakantie ineens zeggen dat jullie vanaf nu elk jaar naar het Gardameer omdat ze er geen genoeg van kunnen krijgen…

Kindvriendelijke bestemmingen

Corte Paradiso - Gardameer.nl
8,8

Corte Paradiso

Peschiera del Garda, Zuid

  • Luxe vakantiewoningen
  • 1,5 km van het Gardameer
  • Dichtbij Peschiera del Garda

Corte Paradiso is een ideaal verblijf, dichtbij het Gardameer. Die ervoor zorgt dat je het vakantiegevoel niet meer kwijt raakt en kunt genieten van een heerlijk verblijf!

Agriturismo Corte Tonolli - Gardameer.nl
7,5

Agriturismo Corte Tonolli

Zuid, Valeggio sul Mincio

  • Valeggio sul Mincio
  • Verse producten
  • Zwembad met kindergedeelte

Net onder het Gardameer en dichtbij Verona. Maar bezoek ook eens het dorpje Valeggio sul Mincio! Hier kun je écht tot rust komen. Allemaal vanuit Agriturismo Corte Tonolli!

Onda Blu - Gardameer.nl
7,4

Onda Blu

Manerba del Garda, West

  • Direct aan het Gardameer
  • Apart kinderbad
  • Bezoek de knusse stad Salò

Residence Onda Blu is een mooi gelegen en goed verzorgd vakantiepark. Het park is ruim aangelegd op een prachtig groene plek, direct aan het Gardameer.

Gardameer.nl