Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Over ons

Het blog over het mooiste meer van Italië!

Over ons

Het blog over het mooiste meer van Italië!

Gardameer.nl is hét reisinspiratieblog over het mooiste meer van Italië waar mensen met een passie voor het Gardameer samenkomen. Op dit blog vind je een groot aanbod aan bestemmingen en accommodaties rondom het Gardameer en geven wij je tips over alles wat er te doen is.

Ben je op zoek naar een leuke winkelstad? Of een écht Italiaans restaurant? Dan ben je hier aan het goede adres! Onze bloggers kennen de omgeving als geen ander en willen al hun tips graag met je delen. Wij willen je graag inspireren om je volgende vakantie door te brengen op één van de heerlijke campings of vakantieparken rondom het Gardameer.

Een team aan Italië specialisten

Gardameer.nl wordt beheerd door verschillende bloggers die allemaal fan zijn van Italië en al verschillende keren in dit zonnige land op vakantie zijn geweest. Zo weten zij de mooiste plekjes en beste hotspots aan het Gardameer te vinden.

Wil jij ook graag op een leuke manier jouw verhalen, tips en/of ervaringen aan het Gardameer delen? Vul dan dit contactformulier in.

We zijn ook te vinden op Facebook Instagram. Uiteraard vinden we het leuk als je ons gaat volgen.

Gardameer.nl maakt samen met o.a. glamping.nl en kids-campings.com deel uit van het portfolio van Campingnavigator BV.

Gardameer.nl