Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Veiligheid aan het Gardameer: waarom een reisverzekering niet mag ontbreken

Staat er dit jaar een zinderende vakantie naar het zonnige Gardameer op de planning? Voordat de vakantiepret écht kan beginnen, is het verstandig om de nodige dingen goed te hebben geregeld. Denk daarbij aan het afsluiten van de juiste verzekering. Want beschik je op dit moment al over een goede reisverzekering? En weet je zeker of je daar wel de beste premie voor betaalt? Waarom het zo belangrijk is om een goede verzekering voor je vakantie naar het Gardameer af te hebben gesloten, lees je hier.

Je stapt met een erg fijn gevoel in de auto, onderweg naar het Gardameer

Op het moment dat je het nodige papierwerk hebt geregeld, nadat je een reisverzekering vergelijken uit hebt gevoerd, stap je met een veel beter gevoel de auto in. Je weet bijvoorbeeld zeker dat een waardevolle camera is verzekerd, alle spullen die in de dakkoffer zijn gelegd en dat ook alle inzittenden veilig op reis kunnen gaan. En dat is natuurlijk het belangrijkste van alles.

Ook tijdens verschillende watersportactiviteiten op het Gardameer zijn je spullen goed verzekerd

Het Gardameer is natuurlijk reuze leuk om te verkennen. En ben je weleens een keer in dit stukje Italië geweest? Dan weet je maar al te goed dat er volop watersportactiviteiten te beleven zijn. Misschien dobber je graag met een luchtbed op het meer of je ontdekt verschillende dorpjes aan het meer per boot. Op het moment dat je het water gaat verkennen, is het hebben van een doorlopende reisverzekering wel zo handig om te hebben. Want krijg je toevallig te maken met waterschade aan je spullen? Dan hoef je je geen zorgen te maken op financieel vlak.

De beste premie betalen? Start met het vergelijken van verschillende soorten verzekeraars

Jouw vakantie aan het Gardameer kan natuurlijk aardig wat geld kosten. Het is dan wel een erg fijne gedachte dat je op sommige kostenposten nu alvast al kunt besparen. De verzekering is daar een erg goed voorbeeld van. Want misschien betaal je op dit moment nog niet de beste premie. Door verschillende verzekeraars online een keer met elkaar te vergelijken, zie je meteen waar je de beste deal gaat vinden. En maak je de keuze om een doorlopende reisverzekering af te sluiten? Probeer dan ieder jaar verschillende verzekeraars weer met elkaar te vergelijken, zodat je keer op keer zeker kunt zijn van de beste premie.

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

9

Butterfly

Familie Schreuter, 17 augustus 2016

Wij komen zeker terug!

Deze camping is mooi gelegen aan het Gardameer en vanaf de camping is het 10 min lopen naar Peschiera waar het ’s avonds erg gezellig is. De camping zelf is prachtig en goed onderhouden. Prima faciliteiten. Eindelijk weer eens een camping waar het zwembad gewoon open blijft. Wij gaan er nog wel een keertje terug. Vanaf de camping zijn de andere stadjes aan het Gardameer makkelijk bereikbaar. Overal wel wat te doen. Veel grote supermarkten vlak bij de camping.

Bezocht Butterfly met gezin.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl