Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bestemming aanmelden

Heb jij interesse in een samenwerking met Gardameer.nl? Dan zit je hier goed!

Bestemming aanmelden

Heb jij interesse in een samenwerking met Gardameer.nl? Dan zit je hier goed!

Elke maand bereikt Gardameer.nl een grote groep Gardameer liefhebbers. Zowel op de blog als via de sociale media kanalen. Wij inspireren onze lezers graag met de leukste campings en vakantieparken, toffe hotspots, handige tips en ervaringen over het Gardameer. Dit doen wij met een groep gepassioneerde bloggers, die allemaal gek zijn op het mooiste en grootste meer van Italië!

Vind jij dat jouw camping ook op de website moet komen te staan? Heb jij een bedrijf en/of website die perfect past tussen onze trends, tips en verhalen en wil jij je bereik vergroten door samen te werken met Gardameer.nl? Geen probleem! Er zijn diverse mogelijkheden voor een samenwerking.

  • Jouw bestemming in ons aanbod tegen een eenmalige jaarprijs
  • Extra promotie d.m.v. een blog
  • Positie op de website met een uitgelicht blog
  • Extra social media posts
  • Bestemming van de maand op de homepage

Groot bereik

Ons bereik wordt jouw bereik, maakt gebruik van onze website bezoekers en social media fans!

Meer traffic

Wil je een beetje extra aandacht voor jouw pareltje aan het Gardameer? Door jouw bestemming aan het Gardameer op Gardameer.nl te plaatsen, krijg jij meer bezoekers naar je website!

Persoonlijk contact

Je hebt contact met de community manager van Gardameer.nl, Milou. Zij zorgt ervoor dat jouw bestemming aan het Gardameer wordt uitgelicht.

Makkelijk en direct

Veel handelingen zijn er niet voor nodig! Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op via social media en wij pakken jouw vraag op. Je hoeft er zelf niet veel voor te doen!

Dus vind jij dat jouw unieke locatie aan het Gardameer eigenlijk niet mag ontbreken op Gardameer.nl? Of wil je meer weten over een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Daarnaast kun je ons ook vinden op Facebook, Twitter en Instagram.

Samenwerken met Gardameer.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gardameer samenwerken Widget

Gardameer.nl