Auto huren

Vind je het vervelend om de afstand naar het Gardameer met de auto te overbruggen? Of vind je vliegen gewoonweg veel fijner? Dan is er altijd nog de optie om tijdens je vakantie de vrijheid van de auto te hebben met een huurauto. Rondom het Gardameer zijn er verschillende bedrijven die de huur van een auto aanbieden. Kijk en vergelijk!

Europcar

Bij Europcar kun je vaak al op het vliegveld een auto huren. Zo hoef je geen vervoer meer van het vliegveld naar de stad te regelen, maar heb je meteen je auto! Voor een basispakket met een simpele auto betaal je bij Europcar voor 8 dagen rond de €123. Dit is inclusief BTW en exclusief brandstofkosten. Je hebt dan nog geen extra’s, zoals verzekeringen. Kijk goed wat voor verzekeringen je wilt hebben en welke extra’s je toe wilt voegen. Heb hebben van een auto is namelijk echt ideaal om rondom het Gardameer te touren en alle mooie plekken te ontzetten.

Hertz

Bij Hertz heb je de keuze uit verschillende auto’s: je kan je hele pakket makkelijk zelf samenstellen. Je kan kiezen voor unlimited kilometers rijden, maar meestal zit er bij een standaard auto sowieso al zo’n 700 kilometer bij. Daar heb je soms al genoeg aan, bedenk dus van te voren goed waar je de auto voor zult gebruiken. Lange afstanden rond het Gardameer of alleen korte tripjes naar de supermarkt? Bij Hertz betaal je voor 8 dagen ongeveer €166. Hier zitten belastingen al bij inbegrepen. Let er bij elke keuze goed op wat er al inclusief is en wat niet, zo voorkom je dat je later met hoge extra kosten zit.

Avis

Bij Avis heb je vaak veel nieuwere opties. De prijzen zijn wat hoger, maar je kan er bijvoorbeeld wel voor kiezen om WiFi in je auto te laten zetten. Op de website staat meer informatie. Of de belastingen inclusief zijn, is bij iedere auto weer anders. Daarom is het handig om zelf even te kijken naar de prijzen en te bekijken wat voor jou de beste optie is.

Genoeg keuze dus om een auto te huren! Tip: bij Holidaycars kun je alle autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijken op prijs. Selecteer de extra’s die je wilt en de site maakt speciaal voor jou een vergelijking. Ook krijg je nu via ons 10% korting. 

Populaire bestemmingen

Weekend - Gardameer.nl
8,2

Weekend

San Felice del Benaco, West

  • Schitterend uitzicht op Salò
  • Nederlands beheer en personeel
  • Laagste prijsgarantie

Dé familiecamping aan het Gardameer volop animatie voor de kinderen, meerdere zwembaden en een prachtig uitzicht op het Gardameer!

La Villa - Gardameer.nl
10

La Villa

Fasano del Garda, West

  • Prachtig uitzicht op het meer
  • Residence voor rustzoekers
  • Zonneterras

Residence La Villa is een grote villa met een prachtig uitzicht over het Gardameer. De villa bestaat uit appartementen met een typisch Italiaanse inrichting.

Du Parc - Gardameer.nl
8,2

Du Parc

Lazise, Oost

  • Direct aan het meer
  • Eigen strand en ligweide
  • Animatieprogramma

Op camping Du Parc vier je vakantie met een geweldig uitzicht over het Gardameer, waar je ook een boottocht kan maken met het gezin.

Gardameer.nl