Cisano San Vito

Bardolino, Lazise, Oost

  • Aan het Gardameer
  • Familiecamping
  • Ruim animatieaanbod

Op zoek naar een verblijf aan het Gardameer op een grote gecombineerde familiecamping? Ga voor een verblijf op Cisano San Vito. Ga naar San Vito voor een wat rustigere vakantie en naar Cisano voor de animatie!

Cisano San Vito op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Cisano San Vito bestaat eigenlijk uit twee vakantieparken, beide met uitstekende voorzieningen. Door een looptunneltje zijn ze onderling verbonden. Hier ben je zeker van ruime plaatsen met voldoende schaduw, direct aan het meer (met zandstrand!). Ook liggen de parken dicht bij het megapretpark Gardaland en het waterpark Caneva World.

Faciliteiten op Cisano San Vito

Als gast op dit gecombineerde vakantiepark profiteer je van de faciliteiten van beide campings, ideaal! San Vito is het wat rustigere gedeelte, terwijl Cisano de plek is waar de animatie plaatsvindt. Het animatieteam is erg actief en organiseert onder meer playbackshows, karaoke kinderdisco’s en diverse sport- en spelevenementen.

Er zijn twee grote zwembaden met glijbanen en een kinderbad voor de allerkleinsten. Iedereen kan zich hier dus vermaken. De jonge kinderen spelen in het ondiepe gedeelte en de oudere kinderen roetsjen van de glijbanen naar beneden en hebben plezier voor vier!

De camping heeft goed verzorgde sanitairgebouwen. Lekker eten doe je in het uitstekende restaurant, dat ook meeneemmaaltijden verzorgt. Dat is fijn voor als je een avond geen zin hebt om te koken, maar eigenlijk wel lekker bij de accommodatie wilt eten.

Voor de sportievelingen is er een tennisbaan en een voetbalveld. Op het Gardameer kun je bovendien zeilen en surfen vanaf het privé-zandstrand van het vakantiepark!

Bardolino en Lazise

Deze bestemming ligt precies tussen de steden Bardolino en Lazise. Beiden liggen op slechts enkele kilometers afstand. In Lazise kun je de beruchte markt aan de boulevard bezoeken. Vanaf de boulevard heb je een fenomenaal uitzicht over het meer. In Bardolino ga je natuurlijk naar het wijnmuseum. Iets verderop in Cisano ligt ook het olijfolie museum. In Bardolino is elk jaar ook een groot wijnfeest eind september.

Cisano San Vito kenmerken

  • Aan het Gardameer
  • Familiecamping
  • Ruim animatieaanbod

Gardameer.nl