Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Waterskiën

Ben je een echte fan van watersporten? Dan zit je bij het Gardameer sowieso goed. Ze bieden er verschillende watersporten, waaronder waterskiën. Benieuwd waar je echt leuk kan waterskiën? Kijk dan hieronder voor een aantal opties.

Zelf waterskiën

Heb je alles al bij je om te gaan waterskiën? Dan hoef je natuurlijk alleen nog maar een plek te vinden waar het is toegestaan. In de meeste baaien in het Gardameer is het toegestaan, maar zorg dat je het van tevoren altijd even controleert. Bij de baai van Sirmione is het bijvoorbeeld wel toegestaan, omdat daar meerdere watersporten zijn toegestaan. Mocht het bij jouw plek niet toegestaan zijn, dan hoef je waarschijnlijk maar een paar kilometer verder te rijden om een plek te vinden waar het wel mag. Meestal ben je dus niet ver verwijderd van een plek waar het toegestaan is! Dan hoef je alleen maar een boot te huren en het water op te gaan.

Waterskiën bij Peschiera del Garda

Camping Bella Italia ligt bij het dorpje Peschiera del Garda. De camping biedt veel sportactiviteiten, zoals windsurfen, kanoën, maar ook waterskiën. Bij Waterski Center kun je bijvoorbeeld ook parasailen. Zij geven je ook alle informatie over lessen.

Lessen volgen bij Bardolino

In de buurt van Bardolino ligt camping Serenella. Ook deze camping biedt een overvloed aan sportactiviteiten, zowel op het land als in het water. Hier kun je lessen volgen om te leren waterskiën, waarna je misschien zelfs zo goed bent dat je het zelf kan. De lessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Je kan altijd nog wat bij leren!

Bij Bardolino is het een paradijs voor waterskiërs. Er zijn meerdere bedrijven die lessen aanbieden. De prijzen variëren tussen de verschillende bedrijven, dus zorg dat je voldoende informatie opzoekt en de prijzen vergelijkt. Bij Waterski Garda Lake kun je voor 30 euro een les van 15 minuten nemen. Elke extra minuut kost 2 euro. Zorg dat je dit van tevoren goed uitzoekt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent.

Ga je met de kinderen en wil je hen ook graag leren waterskiën? Dat is geen probleem. Bij Waterski Garda Lake kunnen kinderen vanaf 5 jaar ook lessen!

Kortom, er zijn genoeg opties om te waterskiën!

Populaire bestemmingen

Bella Italia - Gardameer.nl Tip
7,7

Bella Italia

Peschiera del Garda, Zuid

  • Direct aan het meer
  • Op en top familiecamping
  • Uitgebreid animatieprogramma

Een spetterend waterparadijs op Bella Italia en de directe ligging aan het meer maken een verblijf in deze omgeving meer dan compleet. Ontdek al het moois!

Serenella - Gardameer.nl
7,3

Serenella

Bardolino, Oost

  • Direct aan een strandje
  • Dansen met het animatieteam
  • Dichtbij romantisch Verona

Een echte familiecamping gelegen aan het Gardameer, kinderen in het water, ouders bij het zwembad. Er hangt een gemoedelijke sfeer, waar iedereen ultiem kan genieten!

The Garda Village - Gardameer.nl
7,5

The Garda Village

Sirmione, Zuid

  • Een verzorgd vakantiepark
  • Shows door het animatieteam
  • Vlakbij waterpretpark Cavour

Een favoriet van vele vakantiegangers! The Garda Village is een op en top familiecamping aan het Gardameer met luxe verblijven voor het hele gezin!

Gardameer.nl