The Garda Village

Sirmione, Zuid

  • Een verzorgd vakantiepark
  • Shows door het animatieteam
  • Vlakbij waterpretpark Cavour

Vakantiepark The Garda Village is uitermate geschikt voor de gehele familie. De faciliteiten zijn er van topniveau waardoor het park aanvoelt als een paradijs direct aan het Gardameer.

The Garda Village op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Net buiten het plaatsje Sirmione bevindt zich het omvangrijke moderne vakantiepark The Garda Village. Een enorm terrein van 16 hectare, waar slechts de helft van is bebouwd. Het overige deel is niet voor uitbreiding, maar om prachtige karakter van een park te behouden. De camping ligt direct aan het meer, wat tamelijk uniek is voor campings aan het Gardameer. De kwaliteit is op en top, waardoor deze camping geliefd is onder vele bezoekers.

Op stap vanuit The Garda Village

De centrale ligging maakt het mogelijk uitstapjes naar verscheidene Italiaanse steden. Zoals Verona, de stad waar je het liefdesverhaal van Romeo en Juliet kunt herleven en ontdekken. Of Venetië, de romantische waar je uren rond kan wandelen door de smalle straatjes en je ogen uit kan kijken op het grote San Marcoplein. Dan hebben we nog niks gezegd over de modestad Milaan, die ook vanuit deze camping goed bereikbaar is.

Dichterbij zijn er ook leuke activiteiten voor uitstapjes mogelijk. Op ca. 2 km afstand ligt het schiereiland Sirmione met haar historische bezienswaardigheden en rijke begroeiing (o.a. oleanders en laurierbomen). Ook wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen en de prachtige omgeving ontdekken. Er is immers genoeg te ontdekken en te zien. Kortom The Garda Village biedt, op hoog niveau, voor ieder wat wils.

The Garda Village kenmerken

  • Een verzorgd vakantiepark
  • Shows door het animatieteam
  • Vlakbij waterpretpark Cavour

In de buurt van The Garda Village

San Francesco

Meer informatie »

Overige bestemmingen in de buurt

San Francesco - Gardameer.nl

San Francesco

Sirmione, Desenzano del Garda, Zuid

  • Direct aan het meer
  • Sfeervolle familiecamping
  • Luxe stacaravans met airco

Aan de zuidkant van het Gardameer, daar waar het meer op zijn breedst is, ligt de topcamping San Francesco. Een heerlijke bestemming voor jong en oud!

Gardameer.nl