Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping, het is dé nieuwe trend. De term staat voor glamorous kamperen, oftewel kamperen met wat meer luxe! Voor de één betekent dat eigen sanitair en een goed bed, voor de ander draait het meer om een bijzondere accommodatie op een bijzondere plek. Het belangrijkste van glamperen is dat je kunt kiezen hoe luxe en bijzonder je jouw vakantie wilt maken.

Van Lodgetent tot Boomhut

Er zijn verschillende soorten glamping accommodaties om uit te kiezen, en er worden ook steeds weer nieuwe ontwikkeld. Kies je voor het echte kampeergevoel in een redelijk sobere lodgetent, of voor een avontuur tussen de bomen in de airlodge?

De glamptenten zijn meestal vooraf opgezette, stevige tenten met comfortabele bedden, een keuken en eventueel een badkamer. De safaritent is hier bijvoorbeeld een hele grote, ruime versie van. Hier past het hele gezin makkelijk in. De airlodge bestaat dan weer voornamelijk uit hout, en is in de hoogte gebouwd. Kinderen zijn dol op zo’n accommodatie, dit maakt van de vakantie een echt avontuur.

Maar je kan het zo luxe maken als je zelf wilt, want wat dacht je van een cocosuite met eigen terras? Of probeer eens de cubesuite, een kruising van een bungalow en een hotelsuite.

Lees hieronder meer over de verschillende glamping accommodaties!

Lodgesuite

Lodgesuite

De Lodgesuite is super-de-luxe. Naast een eigen keuken en badkamer vind je hier ook een hemelbed & badkuip!

Glamptent

Glamptent

Een luxe versie van het échte kamperen, een moderne versie van de bungalowtent met meer ruimte! Luxe en kamperen komen samen.

Cocosuite

Cocosuite

De Cocosuite geeft het luxegevoel van een grote bungalowtent, maar ook het traditionele kampeergevoel van vroeger!

Bungalowtent

Bungalowtent

Voor het echte kampeergevoel verblijf je tijdens je vakantie in een bungalowtent op de camping. Midden in de natuur, maar wel volledig ingericht.

Tendi Safaritent

Tendi Safaritent

Ben je op zoek naar een avontuurlijke variant van ‘glamping’, dan is een Tendi Safaritent echt iets voor jou! Een avontuur op de camping!

Cubesuite

Cubesuite

De Cubesuite is ideaal voor stellen of gezinnen met één kind. De Cubesuite staat eigenlijk voor kamperen in een hotelsuite.

Hybridlodge Clever

Hybridlodge Clever

De Hybridlodge Clever is een combinatie van een stacaravan en tent. Beleef een uniek glamping vakantiegevoel in deze accommodatie!

Safaritent Select

Safaritent Select

Avontuurlijk en landelijk kamperen kan in de Safaritent Select. Een echte glampingaccommodatie met een stijlvolle en comfortabele inrichting!

Lodgetent

Lodgetent

In een lodgetent slaapt u in uw eigen huisje op de camping, gemaakt van tentdoek. Met aparte slaapkamers en alle gemakken van een huisje.

Airlodge

Airlodge

De airlodge is één van de meest bijzondere accommodaties op een camping, met twee verdiepingen, een keuken en eigen badkamer!

Gardameer.nl